Angela de Jong.
Volledig scherm
PREMIUM
Angela de Jong. © Shody Careman

Na de genadeslag van Derk Sauer zweeg Raisa Blommestijn en dat was maar beter ook

Angela Kijkt TVJournaliste Angela de Jong schrijft vijf keer per week een column over wat haar opvalt op tv.

121 reacties

 • André Bakkers

  1 jaar geleden
  Zodra iedereen gevaccineerd bestaat het percentage covid patiënten in ziekenhuis en op ic voor 100% uit gevaccineerden! Dat zoeken we een ander ‘wonder’- getal om ons gelijk te ktijgen.
 • Hanneke Meer

  1 jaar geleden
  Is het wel een genadeslag wanneer iemand roept: "Bij ons in Rusland ...!". En is het wel een faire discussie .. tegen 1? Zelfs Eva Jinek leidt de discussie ten voordele van de meerderheid, omdat het ook haar mening is. Raisa mag dan haar vaste riedels hebben, de rest zet haar vast met cijfers die ze op het moment zelf te horen krijgt. Heel goed dat je daar niet gelijk op inhaakt.
 • Gerard Jansen

  1 jaar geleden
  "Ik ben tegen, omdat ik tegen ben", zo is de insteek van de wel geleerde Raisa Blommestijn. Telkens weer hetzelfde riedeltje over discriminatie etc. In deze pandemie zijn er overal voor en tegens, maar kom dan wel met oplossingen die bijdragen voor wel een bestrijding van het virus die recht doet aan ieder zowel het bestrijden van het virus, als wel de geëigende middelen.
 • simon schoone

  1 jaar geleden
  Ik vind dat ze wel een punt heeft met de opmerking dat mensen die de ziekte gehad hebben ook 'beschermd' zijn. Ik zou denken dat je dan ook een QR-code mag krijgen. Jammer dat er niet op in werd gegaan.
 • Riet Besseling-Achterberg

  1 jaar geleden
  Wat een onzin, Zij kreeg geen eens de kans om haar verhaal af te maken.