Shody Careman
Volledig scherm
PREMIUM
© Shody Careman

Na gisteravond durf ik wel te voorspellen wie de Televizier Ring in elk geval níet wint

Angela Kijkt TVJournaliste Angela de Jong schrijft vijf keer per week een column over wat haar opvalt op tv.

21 reacties

 • gert meijboom

  1 jaar geleden
  Al dat commentaar op een geweldige serie, duidelijk dat niemand heeft gekeken. Drama van de bovenste plank. Geen enkele vorm van verheerlijking van geweld door Moccromaffia, een prima serie vol spanning, rauwe scenes en prima acteurs, daar moet je het op beoordelen, niet op interview met Jinek.
 • Mossink

  1 jaar geleden
  Voor de mensen die het ongepast vinden dat de serie bestaat, heb je wel eens gekeken? Het is een serie die goed in elkaar zit en alles behalve verheerlijkt wat de Mocromaffia doet. Daarnaast, the Godfather en andere maffiafilms worden ook veel en graag bekeken, dat is toch ook geen verheerlijking?
 • Stefan Garsthagen

  1 jaar geleden
  RTL is trots op het programma Mocro Maffia, een programma dat de problemen die ons land kapot maken verheerlijkt en hierdoor de moord op Peter R. de Vries tot een lachertje maken. Een zeer trieste constatering. Misschien zie ik het wel verkeerd want je hoort hier eigenlijk niemand stelling over nemen. Moet het programma niet juist van de buis? Nu is het genomineerd terwijl het mijns inziens juist van de buis zou moeten worden gehaald. Al is het alleen al uit respect voor Peter R. de Vries.
 • Dick van Dijk

  1 jaar geleden
  Mocromaffia, alleen de titel roept zoveel weerstand, bij mij,op dat ik onmiddellijk weg zapp als er maar een flinter van opduikt. Een huis vol,gezien ons overvolle land kan ik er gewoon weg niet naar kijken. De kinderen van Ruinerwold, de artikelen in het Algemeen Dagblad gelezen, de documentaire zal ongetwijfeld goed gemaakt zijn, maar ik zit er niet op te wachten. Even tot hier ,steengoed gemaakt, klinkende kijkcijfers, niet eens genomineerd, ongelooflijk.
 • J Riel

  1 jaar geleden
  Ik kreeg de indruk dat Achmed Akkabi zich niet zo goed een houding wist te geven, vond hem ook wel wat bescheiden. Leek zeker niet alle eer naar zich toe te trekken. Denk dat hij niet zo hard durfde te juichen omdat er nog niets gewonnen is. Nee, een arrogante houding heb ik niet gezien…