Na het zien van Jandino heb ik één vraag: wat is er in hemelsnaam aan de hand bij de NPO?

ANGELA KIJKT TVJournaliste Angela de Jong schrijft vijf keer per week een column over wat haar opvalt op tv.

99 reacties

 • TOM HAVER

  1 jaar geleden
  Vroeger (jaja) had je alleen Nederland 1, later gevolgd door de keuze uit Nederland1 of 2. In de huidige digitale wereld heb je een bijna eindeloze keuze aan zenders van all over the World en dan ook nog de mogelijkheid (zonder videoapparaat!) vele dagen terug te kijken. De mooiste natuurfilms, (semi)-wetenschap, wetenswaardigheden, humor, verre landen en oude tijden, en dat alles prachtig en helder in beeld! Vreemd dat met zo veel mogelijkheden nog zoveel mensen naar Jandino hebben gekeken.
 • Damink

  1 jaar geleden
  Ik begrijp het ook niet meer maar ik hoor dan ook bij de oudere doelgroep. Zou graag meer programma’s als ‘Even tot hier’ zien. En van de programma’s over ‘de boeren’ wordt ik ook niet vrolijk. Enzovoort, enzovoort. Het is niks meer op één!!
 • gert meijboom

  1 jaar geleden
  Hard lachen om je eigen grappen als standaard; Jandino is niet alleen, Lama's, Lucky TV ook van die misverstanden die iets claimen.
 • Wim Krewinkel

  1 jaar geleden
  Misschien moeten we ons niet zo druk maken over de inhoud van tv-proggramma's in het algemeen en de tv als toestel in het bijzonder. Er zijn keuzemogelijkheden en die krijgen te weinig aandacht.
 • cor roest

  1 jaar geleden
  Die Jandino is echt niet grappig zo zonde van de kostbare zendtijd is er dan niemand die het tegen hem durft te zeggen? Zodra ik weet dat hij in beeld komt zap ik gauw over en zo te horen en lezen velen met mij.