Volledig scherm
© ANP

Naakte Katja is een met de natuur en Ferri tovert met water

showbytesKorte updates van de sterren op sociale media - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Sunnery James is aan de Amsterdamse grachten compleet in gedachten verzonken.

Katja Schuurman is in de tropen compleet één met de natuur en schildert daar iets kunstigs op een klein canvas. ,,Sensuele foto’’, klinkt het over het feit dat Katja haar topje in haar hut heeft laten liggen.

Ferri Somogyi is in de leer geweest bij Hans Kazan en voert een tovertruc met water uit die thuis mag worden nagedaan.

De bovenkant van een luxe chocoladetaart ‘afsnijden’ gaat Alec Krajicek niet heel goed af.

Ellen Hoog en haar vriend Kelvin de Lang schreeuwen in een winterse bui van de daken dat ze volgend jaar een meisje verwachten.

Anna Nooshin is dolblij met voormalig wielrenner Thomas Dekker, met wie ze deelnam aan Expeditie Robinson. Sindsdien gaan de twee door het leven als besties.

Het is de vraag of presentatrice Leonie ter Braak heelhuids uit Parijs terugkeert.

Marc van der Linden roept zijn fans massaal op het instagramaccount van ene Alfred George te rapporteren. ,,Hij haalt honderden Russische volgsters binnen. Kennelijk loont het daar om op mij te lijken als je op heterovrouwen in viscose valt’’, aldus de royaltyverslaggever.

De zusjes van OG3NE zijn nog aan het bijkomen van een avondje aan tafel bij Twan Huys. De dames Vol zongen onder meer hun nieuwe kerstnummer Alles is nog hier, dat hun vader Ricardo over hun overleden moeder schreef.

Actrice Eva van de Wijdeven is in extase om haar laatste vintage vondst op de Amsterdamse Albert Cuyp.

Presentatrice Kim-Lian van der Meij en haar kids hebben een knus hoekje gecreëerd waar ze de hele dag in pyjama kunnen hangen.

Ruben van der Meer (met bril) heeft de versiertip van de dag.

Gerard Joling is in de kerstferen en knuffelt een gezellige kerstman tijdens de opnames van het programma van tv-makelaar Harry Mens.

Vlogster Invluuuenza heeft een tip voor mensen met kleine ogen. ,,Het kost weinig moeite’’, aldus de blondine.

Maël, het koninginnetje van Trijntje Oosterhuis en haar vriend Alvin Lewis (de tweelingbroer van souldiva Berget Lewis), blaast vandaag in haar feestjurkje drie kaarsjes uit.

Poll

De perfecte songfestivalpresentator is:

De perfecte songfestivalpresentator is:

  • Jan Smit (20%)
  • Eva Jinek (10%)
  • Chantal Janzen (24%)
  • Martijn Krabbé (10%)
  • Cornald Maas (3%)
  • Paul de Leeuw (5%)
  • Linda de Mol (5%)
  • Doutzen Kroes (10%)
  • Humberto Tan (9%)
  • Romy Monteiro (5%)
44999 stemmen