Nadia Moussaid is echt volledig ongeschikt voor de plek waar ze zit

Angela Kijkt TVJournaliste Angela de Jong schrijft vijf keer per week een column over wat haar opvalt op tv.

146 reacties

 • Rijk Wijk

  1 jaar geleden
  Viel best wel mee, dat onderbreken van Nadia. Oppenheimer bleef maar doorpraten. Misschien kreeg ze zelfs in haar oortje te horen: "En door!". Bij Angela zijn maar een paar presentatoren 'perfect'.
 • Gerard van Walsum

  1 jaar geleden
  De media heet links,woke (overgewaaid uit Amerika alert op mogelijke maatschappelijke misstanden,zoals racisme en discriminatie, en proberend die te vermijden; maatschappelijk bewust; maatschappijkritisch) In aanvang een loffelijk streven, praktijk heet http://anders.De nieuwe linkse religie die uiteraard breed wordt aangehangen in de kringen waar men niet aan bijstand/minimum loon doet.hoe gemakkelijk. Minderheden,luisteren en betalen en je bek houden. Talkshow, publieke omroep. Angela heeft het door.
 • Ruud Kersten

  1 jaar geleden
  Het lijkt me zeer lastig een cartoonist (en zeker Oppenheimer) over zijn eigen werk te interviewen. Een logische vraag over de de heks kan je waarschijnlijk maar beter niet stellen, een vraag over een lachende, nietsvermoedende, Rutte wellicht wel, of niet? Kortom, ik heb betere interviews gezien, maar ook betere cartoons. Vergeleken met zeker vijf andere presentatoren van Op1 is Nadia een prinses, dus Angela ga maar iemand anders afbranden,
 • leo ROEST

  1 jaar geleden
  Wat is er toch aan de hand in dit land ? We schermen allemaal hevig met onze vrijheden, maar zodra iemand iets (al dan niet verkeerd begrepen) zegt dat niet 100% in ons eigen straatje past springen we er bovenop om het neer te sabelen, verklaring te eisen of zelfs excuses. Ook als het niet eens over onszelf ging. Iedereen wil blijkbaar van de ander dat die op eieren loopt om vooral niemand waar dan ook potentieel te kwetsen. Allemaal doodstil staan en jaknikken is het enige alternatief.
 • Marten Kolster

  1 jaar geleden
  Marten Kolster. Angela, weer helemaal eens, gisterenavond terug gekeken in de herhaling: de " heks" op de bezem krijgt meer aandacht dan het beeld van Rutte in de Twin Towers. Presentatrice die nauwelijks uit haar worden kan komen zoekend naar gelijk dat vrouwen " altijd" als heks worden afgebeeld en een "snotneus" van 25 die het allemaal recht moest zetten. Waar was Hugo ?