Volledig scherm
Naomi van As. © ANP Kippa

Naomi past trouwjurken en Sylvia kronkelt in de woestijn

showbytesKorte updates van de sterren op Facebook, Twitter, Instagram en Snapchat: wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekende Nederlanders en celebrities. Dit artikel wordt gedurende dag vernieuwd.

Sylvia acteert

Onze Sylvia Geersen heeft er in de snikhete woestijn opnames opzitten voor het Braziliaanse beachwearmerk Cia.Marítima. La Geersen was niet alleen onderwerp van een lading foto's, maar schittert ook in een korte film waarin haar strakke lijf te zien is.

Douwe goes Brabant

De Amsterdamse singer-songwriter Douwe Bob heeft op ludieke wijze aangekondigd dat hij Guus Meeuwis vergezelt op zijn Brabantse 'met een zachte G'-concerten. Wie het filmpje van de Slow it Down-zanger afkijkt, is getuige van een nat pak.

Naomi en haar jurken

Naomi van As stuurde vanmiddag een enigszins mysterieus berichtje de wereld in vanuit een bruidsshop dat ze wat hagelwitte bruisjurken zou passen. Het is niet de voormalig tophockeyster die in het huwelijksbootje stapt, maar bestie Ellen Hoog. Het stel bracht een middag door in de poepchique bruidswinkel Bloomfeld in Amsterdam. En Ellen slaagde!

Volledig scherm
© Instagram

Yo: Xelly rocks

Xelly, de zus van Yolanthe Sneijder-Cabau,heeft vandaag een boek gelanceerd dat volledig draait om kapsels. Yo is zwaar onder de indruk van het alweer tweede epistel van Xel die eerder een boek schreef over make-up. ,,Her new hair book rocks'', maakt Yo reclame op Instagram.

Heleen is eenzaam

Schrijfster Heleen van Royen (52) baalt een beetje want de laatste week van haar vakantie op Mallorca is vandaag begonnen. Ze begon de dag met een bergtripje en dat leverde deze fraaie foto op. Maar: ,,Het is eenzaam aan de top.'' Heleen is op vakantie met haar 22 jaar jongere vriend Bart Meeldijk.  

Crea Bea Maik

Maik de Boer vindt deze, in een greeploze keuken genomen, spiegelselfie zelf erg creatief. ,,Een crea bea foto.''

Bas blijft hangen

Bas Smit, de echtgenoot van Nicolette van Dam, heeft in Ouwehands Dierenpark bijna een nat pak gehaald. Hij besloot in een speeltuin daar een kabelbaantje boven een vijver uit te proberen, maar kwam halverwege stil te hangen. Of Bas in het water belandde is niet helemaal duidelijk. ,,Ik heb daar wel een tijdje gehangen'', aldus Smit bij een videootje dat zijn vader maakte. Pa Smit moest zó hard lachen dat hij volgens Bas spontaan stopte met filmen.

Alex slikt degen

Cabaretier-acteur Alex Klaasen probeerde voor een rol zo realistisch mogelijk een goocheldegen te slikken. Zelf vond hij dat het aardig lukte, maar kennelijk dacht de dienstdoende regisseur er toch een tikkeltje anders over. ,,Het was nog steeds kut'', aldus Alex bij een hilarisch kort filmpje. 

Renée zwijmelt maar door

Voormalig TMF-vj Renée Vervoorn, die tussen 2002 en 2008 getrouwd was met wat later bleek een slinkse meesteroplichter, huwde drie jaar geleden met personal trainer Guy van der Reijden. En nog steeds geniet ze na van dat überromantische jawoord-moment. Renée doet dat met een ietwat pikant Instagramkiekje waarop ze samen met Guy te zien is in een bedstee.

Het dak op met Guido

GTST-acteur Guido Spek wenst zijn volgers op sociale media een heel goede morgen met een enigszins raadselachtige foto plus bijschrift. ,,Iemand moet het doen! #Mussen #Afwisselen #Goeiemorgen #Pompidompidom'', pent Sjoerd Bouwhuis (het personage dat hij in de soap speelt) bij de foto waarop hij  te zien is op de nok van een dak.