Netflix lanceert trailer van vierde seizoen La Casa de Papel

VIDEOGoed nieuws voor fans: het vierde seizoen van La Casa de Papel is vanaf 3 april te zien op Netflix. Dat maakt de streamingdienst vandaag bekend op sociale media. Fans van de Spaanse hitserie worden meteen getrakteerd op een kersverse trailer.

In de teaser die vandaag is verschenen is te zien hoe Tokio, Lisboa, El Profesor, Berlin en Nairobi wederom voorbereidingen treffen voor een overval. Dat loopt echter niet zoals ze voor ogen hadden, zo wordt al snel duidelijk uit de beelden. Ook is Berlin, die in het vorige seizoen eigenlijk om het leven kwam, weer te zien. Fans vragen zich af of het om een flashback gaat of dat Berlin op mysterieuze wijze terugkeert in de serie.

In het derde seizoen was te zien hoe de bendeleden naar een tropisch oord gingen om daar te vluchten voor alle chaos die ze hadden veroorzaakt. Dat zonnige uitje liep snel uit de hand, waardoor aan hun vakantie noodgedwongen een einde kwam. De eerste twee delen van de serie gaan over een grote overval op een Spaanse bank.

Let the games begin!

Fans van de serie reageren enthousiast op de trailer, die op het moment van schrijven net een uur online staat. ‘Dit ziet er zó goed uit, ik kan niet wachten’ en ‘Yes, let the games begin!’ is een greep uit de reacties.

Verslaggever Jeroen Schmale sprak vorig jaar met overvaller Tokio. ,,Waar ter wereld ik ook loop: overal hoor ik Tokio, Tokio, Tokio", vertelde ze toen.

Alles over de nieuwste series hoor je in de podcast Bingewatchers:

La Casa de Papel.
Volledig scherm
La Casa de Papel. © Netflix