Volledig scherm
STRANGER THINGS © Netflix

Netflix: Stranger Things 3 best bekeken

Het derde seizoen van Stranger Things is volgens Netflix in de eerste vier weken na de release 64 miljoen keer bekeken. Daarmee is het het best bekeken seizoen van de horrorserie.

In een kwartaalbrief aan de aandeelhouders deelde de streamingservice volgens Deadline nog meer cijfers. Zo is het derde seizoen van La Casa De Papel het best bekeken niet-Engelstalige programma op Netflix, met wereldwijd 44 miljoen streams in de eerste vier weken. Ook de show Unbelievable scoorde volgens de streamingservice goed: in de eerste 28 dagen keken 32 miljoen abonnees naar de dramaserie.

Netflix is niet aangesloten bij officiële kijkcijfermetingen. De streamingservice wordt dan ook vaak verweten slechts selectief cijfers bekend te maken. Over het aantal kijkers naar minder goed scorende shows is het Amerikaanse bedrijf maar zelden open.

  1. Prins Andrew spreekt voor het eerst over Epstein

    Prins Andrew spreekt voor het eerst over Epstein

    De Britse prins Andrew (59) heeft voor het eerst een interview gegeven over zijn banden met de van kindermisbruik verdachte multimiljonair Jeffrey Epstein. Het vraaggesprek is gisteren opgenomen met journaliste Emily Maitlis voor BBC Newsnight en wordt morgenavond uitgezonden. In het interview ontkent de prins opnieuw in 2001 seks te hebben gehad met de toen minderjarige Virginia Roberts Giuffre. ,,Ik heb de familie in de steek gelaten’’, zegt Andrew onder meer op fragmenten die inmiddels zijn vrijgegeven.