Nick Carter en vrouw kondigen komst tweede kindje aan

Babynieuws voor Nick Carter en zijn vrouw Lauren. De tortelduifjes verwachten zeer binnenkort hun tweede kindje. Dat maakt de Backstreet Boy vandaag bekend op Instagram. ,,Bedankt God, voor het mooiste cadeau waar we ooit om konden vragen.”

Op de foto die de 39-jarige zanger deelt, is zijn vrouw Lauren te zien met een enorme babybuik. Hun zoontje Odin geeft zijn moeder een kus op haar hoogzwangere lichaamsdeel. De twee hebben het nieuws hoogstwaarschijnlijk al die tijd bewust verborgen gehouden. Dat zou te maken kunnen hebben met een gebeurtenis van vorig jaar: toen kreeg Carters vrouw na een zwangerschap van zes maanden een miskraam.

Fans van de Amerikaan zijn door het dolle heen nu hun grote idool het blijde nieuws bekend heeft gemaakt. ‘Wat geweldig voor jullie. Gefeliciteerd!’ en ‘Yay, ik ben dolgelukkig met dit nieuws. Jullie gezinnetje gaat groeien!’', is een greep uit de reacties.

Gisteravond stonden de Backstreet Boys in een uitverkocht Ziggo Dome. Journalist Ellen van Gaalen schreef daar eergisteren over: ,,Dus morgenmiddag, in de rij voor de Ziggo Dome, voel ik me weer even zestien. Gaan de ellebogen stiekempjes ietsjes opzij om langs de dames voor me te glippen.”

Volledig scherm
Nick Carter. © Christophe Gateau/dpa
  1. Beau krijgt geen toestemming voor AZC Inside: ‘Belachelijk’

    Beau krijgt geen toestem­ming voor AZC Inside: ‘Belache­lijk’

    Beau van Erven Dorens (48) keert morgenavond terug met een nieuwe maatschappelijk geëngageerd programma, De Sleutel bij RTL4. Daarin volgt hij vijf daklozen, verdeeld over heel Nederland. ,,Dat gaat nog altijd verder dan televisie maken. Hier kun je met enige hulp al zó veel bereiken. Vergis je niet, het daklozenprobleem in Nederland wordt alleen maar groter”, aldus de presentator die elke avond te zien is met zijn talkshow Beau.