Volledig scherm
© ANP Kippa

Nick & Simon maken titelsong speelfilm

Het Volendamse hitduo Nick Schilder en Simon Keizer heeft de titelsong gemaakt voor de nieuwe romantische komedie  'Pak van mijn Hart' die rond de feestdagen in première gaat.

'Pak van mijn Hart' worden gemaakt door Reinout Oerlemans' productiehuis Eyeworks. De regie is in handen Kees van Nieuwkerk. 'Nick en Simon raken met deze titeltrack precies de juiste snaar,' aldus Kees van Nieuwkerk. 'Ik heb het geprobeerd maar ik krijg het nummer niet meer uit mijn hoofd. Laat de feestdagen en de première maar komen.'  

In de film zijn hoofdrollen weggelegd voor onder anderen Chantal Janzen, Benja Bruijning, Fedja van Huêt en Halina Reijn.  Ook Loes Haverkort, Beppie Melissen, Bram van der Vlugt, Manuel Broekman, Nathan Meeter en Marwan Kenzari draven op in de film die  vanaf 6 november in de bioscopen draait. Het liedje, getiteld Pak Van Mijn Hart  gaat vanaf 24 oktober digitaal als fysiek in release.

In de romantische komedie Pak van mijn Hart runnen de broers Tom (Benja Bruijning) en Niek (Fedja van Huêt) het kledingverhuurbedrijf van hun vader (Bram van der Vlugt) Tom, ex-soapster, neemt zijn werk en relaties niet zo serieus. Daarentegen stort familieman Niek zich volledig op het werk tot ongenoegen van zijn vrouw Karin (Halina Reijn). De broers zijn zojuist met de voorbereidingen voor de feestmaand begonnen, als de aantrekkelijke Julia (Chantal Janzen) hun familiebedrijf binnenloopt met een aanbod dat alles verandert. Tom en Niek worden door deze klus geconfronteerd met de liefde en hun familie. Daardoor komt er voor de broers in de feestmaand wel heel veel op het spel te staan.