Nicki Minaj
Volledig scherm
Nicki Minaj © ap

‘Nicki Minaj kletst uren met gedupeerde fans na cancellen concert’

Fans die gisteren naar een stadion in Slowakije afreisden om aldaar te horen dat het concert van hun idool Nicki Minaj op het laatste moment was afgelast, hadden toch een lichtpuntje. De rapper liep uren rond door het stadion in Bratislava om een praatje te maken met de concertgangers, vertellen aanwezigen aan entertainmentsite TMZ.

Nicki was genoodzaakt haar optreden vlak voor aanvang af te zeggen vanwege technische problemen in het stadion. ,,We proberen al uren alles aan de gang te krijgen’’, legde de rapper uit op het podium. Vervolgens schudde ze vele handjes en ging ze het publiek in om te kletsen met haar fans. Nicki is van plan de show op een later moment in te halen.

,,Ik baal enorm, mijn hart is gebroken’’, schreef de populaire artiest afgelopen nacht op Instagram. ,,Soms kan ik mijn fans niet geloven. Na uren en uren wachten, probeerden ze toch begripvol te zijn. (...) Sommige fans kwamen uit Oostenrijk, Nigeria, et cetera. Ik heb veel fans ontmoet en ze hadden de beste, liefste energie.’’

Het concert in Slowakije maakte deel uit van de tour waarmee Nicki momenteel door Europa reist. Volgende maand doet ze Nederland aan, op 25 maart staat ze in de Ziggo Dome in Amsterdam.

  1. Dit is waarom we zo gefascineerd zijn door BN’ers
    PREMIUM
    Column

    Dit is waarom we zo gefasci­neerd zijn door BN’ers

    Er zijn weinig subgroepen met wie we zo’n haat-liefdeverhouding hebben als met Bekende Nederlanders, kortweg BN’ers. We zetten ze op een voetstuk, aanbidden ze, zijn jaloers op hun goedbetaalde, glamoureuze leventjes in de spotlights en dichten ze bovenmenselijke eigenschappen toe. Maar oh wee als ze een faux pas begaan. Dan vallen ze hard, heel hard en is de toorn en het leedvermaak navenant. Humberto, Marco, Bridget – ze kunnen er allemaal over meepraten.