Volledig scherm
© getty

Nicole Kidman dacht na date dat Jimmy Fallon homo was

Een stomverbaasde Jimmy Fallon (40) kwam er dinsdagavond achter dat actrice Nicole Kidman (47) hem vroeger leuk vond. Kidman vertelde de presentator over haar gevoelens in The Tonight Show, maar dacht dat hij toen totaal geen interesse had.

Volledig scherm
© EPA

Fallon begon een gesprek over hun eerste ontmoeting, jaren geleden. Toen kwam het hoge woord er bij Nicole uit: "Ik kan me nog wel herinneren dat ik je leuk vond. Een gezamenlijke vriend zei dat ik je kon ontmoeten, dus ben ik naar jouw appartement gegaan. Ik dacht: ik ben single... waarom niet?" Fallon is met stomheid geslagen. "Wat? Waar heb je het over? Was dat een date?"

De ontmoeting ging een stuk minder goed dan Nicole had gehoopt. "Je zei helemaal niets, je mompelde alleen maar. Toen zette je een videospelletje op. Ik dacht dat je geen interesse in me had en ben na een tijdje maar weer gegaan." Dan doet Kidman er nog een schepje bovenop. "Ik dacht dat je misschien homo was!" Met het schaamrood op z'n kaken duikt Jimmy onder zijn bureau, hij kan het gewoonweg niet geloven.

Zowel Jimmy Fallon als Nicole Kidman zijn nu getrouwd en hebben kinderen. "Wij waren blijkbaar niet voor elkaar bedoeld", aldus Kidman.