Volledig scherm
Nicolette Kluijver. © BRUNO PRESS

Nicolette geniet in het zwembad en Winston voert Renate dronken

ShowbytesKorte updates van de sterren op sociale media - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

De vakantie is weer voorbij voor Jan Smit. Dat weet hij als hij met ome Cor op pad mag, maar dat doet de Volendamse zanger met een grote lach.

Presentatrice Nicolette van Dam en manlief Bas Smit hebben blijkbaar grote trek.

Winston Gerschtanowitz neemt het ervan en zijn vrouw Renate mag van hem gerust nog een cocktail nemen. 

Chef-kok Herman den Blijker blijkt een held te zijn op een surfplank. Of had fotograaf William Rutten naast een verkeerde lens ook de verkeerde persoon in beeld?

Terug van de Malediven houdt Sylvie Meis haar luxeleventje in stand. Ze poseert in een lila jurk voor een extravagant mooi hotel.

Heeft actrice Sarah Chronis iets in haar oog of heeft ze een kusje gehad van de zon?

Op vakantie in de Algarve geniet acteur Barry Atsma van het buitenleven en stapt hij in de vrije natuur onder een douche.

Het lijkt erop dat presentatrice en schrijfster Ellemieke Vermolen dacht dat ze op safari ging, maar ze is eigenlijk op een festival.

Deze zondag geeft schrijfster Daphne Deckers haar volgers een opgeblazen hart. Als de liefde die ze verspreidt dan maar geen gebakken lucht is.

Waterpret voor presentatrice Nicolette Kluijver. Ze vermaakt zich met haar gezin in een zwemparadijs.