Volledig scherm
© ANP Kippa

Nicolette Kluijver begint menselijk lint KWF

videoIn het centrum van Den Bosch wordt woensdag een lint gevormd door honderden mensen die opstaan tegen kanker. Dat doen ze door een foto van een dierbare vast te houden. De actie is onderdeel van de live tv-show van KWF Kankerbestrijding en de AVROTROS Nederland staat op tegen Kanker, die ook op woensdag wordt uitgezonden.

Nicolette Kluijver is aanvoerder van de actie en zal als eerste in het menselijk lint plaatsnemen. Dennis Weening en Albert Verlinde voegen zich bij haar. Mensen die willen meedoen, kunnen zich aanmelden via KWF.nl/nlstaatop.

Volledig scherm
© KWF
  1. Bijna 5000 mensen bellen over eenzaamheid na uitzending Omroep Max

    Bijna 5000 mensen bellen over eenzaam­heid na uitzending Omroep Max

    De live-uitzending van Een tegen Eenzaamheid, woensdag bij Omroep Max, heeft een flinke impact gehad. Bijna 5000 mensen besloten in anderhalf uur tijd de telefoon te pakken en te bellen naar het belpanel. Het was zelfs zo druk dat niet iedereen erdoor kwam en contact kreeg. De gesprekken zorgden voor heftige, ontroerende en soms ook hoopvolle verhalen, zo vertelt Dorine Kettenes van de Luisterlijn. ,,Een man belde op dat hij wel een maatje wilde zijn.”

Poll

Als mijn partner vreemdgaat, is relatie einde verhaal

Als mijn partner vreemdgaat, is relatie einde verhaal

  • Eens, een scheve schaats is niet te vergeven. (56%)
  • Oneens, zo'n uitstapje kan je samen overwinnen. (44%)
13425 stemmen