Volledig scherm
Het lijkt erop dat Nicolette Kluijver en haar man Joost uit elkaar gaan. Een inmiddels verwijderde Instagram-post van de presentatrice wees daar vrijdagavond op. © ANP Kippa

‘Nicolette Kluijver en man knokken ervoor om samen te blijven’

Nicolette Kluijver en haar man Joost Staudt vechten om hun huwelijk te redden. Kluijver zinspeelde met een Instagram-post vrijdagavond op een scheiding.

Kluijver verwijderde het bericht al snel. Duidelijk is dat de relatie in zwaar weer verkeert, maar het echtpaar vecht voor het voortbestaan, zo laat het management van de tv-presentatrice aan RTL Boulevard weten. In 2017 werd bij Kluijver longkanker ontdekt, het management laat weten dat de ziekte een grote impact op haar, het gezin en de relatie heeft gehad. 

,,De liefde is er nog steeds en ook de wil om te knokken voor het gezin. Nicolette en haar man vragen rust en ruimte voor henzelf en vooral voor hun kinderen. Hun geluk staat nu voorop”, aldus het management. 

Volgens Froukje de Both, die vandaag contact met Kluijver had, zoekt ze momenteel bewust de rust op. ,,Ze is met de kinderen op vakantie naar de bergen. Het is een moeilijke periode maar hun geluk staat voorop’’, aldus De Both vanavond in RTL Boulevard.

Instagram

Vrijdagavond plaatste Nicolette een bericht op Instagram dat wees op een breuk met haar man Joost: ,,Het beste wat je soms kunt doen als je van iemand houdt, is ze laten gaan”, was te lezen. Daaronder tagde Nicolette haar man Joost en schreef ze, naast een emoticon van een gebroken hartje: ,,We zullen de beste vriendjes blijven”. 

  1. Van alleenstaande vader naar ‘de man van die donatie’: hoe gaat het nu met Papa Jay?
    PREMIUM

    Van alleen­staan­de vader naar ‘de man van die donatie’: hoe gaat het nu met Papa Jay?

    Van de liefdevolle alleenstaande vader van vijf, naar ‘de man van die donatie’. De 37-jarige Rotterdammer Jay Lopez, liefkozend Papa Jay genoemd, kreeg vorig jaar een cheque van ruim 94.000 euro overhandigd door een fan van het tv-programma Een Huis Vol. Dat leverde niet alleen financiële rust, maar ook veel jaloerse blikken en afgunst op. Toch is híj niets veranderd. Papa Jay predikt nog altijd (zelf)liefde, dankbaarheid en zelfstandigheid.