Volledig scherm
© Instagram Nicolette Kluijver

Nicolette Kluijver showt litteken en Bella Hadid verrast zieke oma in Nederland

showbytesKorte updates van de sterren op Facebook, Twitter, Instagram en Snapchat: wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekende Nederlanders en celebrities. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Litteken na ingreep

Begin dit jaar werd longkanker bij Nicolette Kluijver (32) vastgesteld. De RTL-presentatrice ging hiervoor onder het mes en showt nu het litteken dat ze heeft overgehouden aan de ingreep. Kluijver heeft een fotoshoot gehad voor Wendy Magazine waarvoor haar litteken werd gefotografeerd. 

Bella verrast oma

Bella Hadid (20) was afgelopen weekend in Nederland om haar zieke oma te bezoeken. ,,Ik heb vrij genomen van werk de afgelopen drie dagen om mijn prachtige oma in Holland te verrassen op haar verjaardag. Ze vecht tegen kanker, alweer, maar ik weet dat zij de sterkste vrouw is die ik ooit heb ontmoet", zegt het topmodel. Ze plaatst een ontroerend filmpje op Instagram waarop is te zien hoe ze de moeder van Yolanda Hadid verrast.

Zoet

Zangeres Do luidt de avond in met een zoete foto van haar dochter Loulou. De 35-jarige moeder zegt op Instagram: ,,Me and my love". Haar volgers smelten van het kiekje en reageren dan ook met: ,,Wat een mooi meisje mama'', of ,,Ooooo wat een dotteke".

Italian girl

Laura Ponticorvo voelt zich als een vis in water in het romantische Italië. ,,Als een halve Italiaanse met een authentiek scootertje voelde ik me helemaal thuis", zegt de 31-jarige halfbloed die in Milaan is.

Roze voetje

Timor Steffens (29) raakte in mei geblesseerd aan zijn achillespees, waardoor hij moest worden geopereerd. De voet van de danser moet nu nog twee weken in het gips. Hij heeft dit keer gekozen voor de kleur roze. Het misstaat je niet, hoor Timor!

Hoera! Carlo is jarig

Carlo Boszhard is vandaag 48 jaar geworden en zijn trotse moeder 'viert' dat met een terug-in-de-tijd-foto op Instagram waarop zoonlief op jonge leeftijd neuspeuterend is te zien in een zwembroekje. Carlo zelf kwam tussen alle slingers door ook nog met een reminder.

Monique ontspant

Monique Smit heeft Volendam even vaarwel gezegd en is met haar gezinnetje neergestreken in een zonnig oord. Haar volgers mogen natuurlijk meegenieten van haar vakantiegevoel. ,,Gewoon de zoveelste dag aan het zwembad'', aldus de zus van Jan. 

Kees' 'lelijke voeten'

Ook Moniques plaatsgenoot, presentator Kees Tol, bevindt zich over de grens om na gedane arbeid eens lekker te chillen. Met enige aarzeling maakte hij vanaf een ligbedje op Ibiza een zogenoemde voetenfoto. Lelijk, vindt hij zelf. ,,Ik heb er een hekel aan als anderen het doen. Maar toch maar gedaan.''

Werken en verbranden

Acteur en presentator Patrick Martens heeft vandaag werk gecombineerd met wat zon op een Amsterdams terras. ,,Een beetje werken en verbranden'', aldus Patrick die stelt presentatieteksten in te studeren.

Jim laat werelden samensmelten

Jim Bakkum mocht gisteren zingen op een Nederlands-Indiase bruiloft. ,,Mooi te zien hoe twee werelden samenkomen'', vindt Jim achteraf.

  1. Onbegrip over DWDD-betoog over ouderwets en te weinig divers Friends

    Onbegrip over DWDD-be­toog over ouderwets en te weinig divers Friends

    Komende week is het precies 25 jaar geleden dat de legendarische serie Friends begon; reden genoeg voor De Wereld Draait Door om aandacht te besteden aan de reeks. Arda Kaya van Yung DWDD ging langs bij mediawetenschapper Dan Hassler-Forest van de Universiteit Utrecht en die stelde dat Friends in 2019 niet meer kan. Op sociale media heerst veel onbegrip over zijn betoog: ‘Heeft deze vent überhaupt ooit Friends gekeken?’