Volledig scherm
© ANP Kippa

Nicolette Kluijver weer thuis na operatie

Nicolette Kluijver (32) is weer thuis. De RTL-presentatrice werd twee weken geleden aan haar linkerlong geopereerd nadat er een voorstadium van longkanker was geconstateerd. Na de zware operatie moest ze de dagen daarna nog in het ziekenhuis blijven.

Hoewel de blondine in het ziekenhuis regelmatig bezoek kreeg van familie en vrienden, heeft ze haar boerderijdieren moeten missen. Dat ze de beesten in haar hart gesloten heeft blijkt wel uit een foto die ze op Instagram plaatst om haar volgers te laten weten dat ze weer thuis is. Pony Mickey geeft ze een dikke smakkerd. ,,Thuis!" schrijft ze bij het plaatje waarop ze haar liefde voor het dier toont.

Herstel

Twee weken geleden ging Nicolette onder het mes en werd een deel van haar linkerlong verwijderd. De boosdoeners waren onrustige cellen die waren ontstaan uit een tbc-plek die vorig jaar bij de presentatrice werd vastgesteld. ,,We zijn er op tijd bij en genezing is in mijn situatie heel goed mogelijk'', liet ze toen weten.

Afgelopen vrijdag meldde ze officieel schoon te zijn verklaard. ,,Gisteren heb ik het beste nieuws uit mijn leven gekregen. Ik ben officieel schoon! De kanker is weg. Het is een gevecht geweest maar ik wist dat ik kon winnen'', aldus een jubelende Nicolettte op Instagram.

Thuis! ❤

1,350 Likes, 85 Comments - Nicolette Kluijver (@nicolettekluijver_) on Instagram: "Thuis! ❤"