Volledig scherm
Nicolette Kluijver © BRUNO PRESS

Nicolette koopt opvallend speeltje, Douwe stelt zich voor als Lientje

showbytesKorte updates van de sterren op sociale media - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Nicolette Kluijver kocht vandaag een speeltje voor haar viervoeter, maar heeft zelf wat vraagtekens bij de vorm van het oranje ding. ‘Voor de hond... dat snap je toch wel?!', grapt ze.

Ook Douwe Bob kon het niet laten om het zogenoemde genderswappingfilter van Snapchat te gebruiken. ‘The name is Lientje... Douwkelientje...’

Na 14 uur slaap is André Hazes jr. weer helemaal klaar om met zijn ouders te spelen. Het gezin kwam gisteren thuis van een zonnige vakantie op Aruba.

Kim-Lian van der Meij heeft vanmiddag het ‘foutse bed ooit’ zien staan op de rommelmarkt. Inclusief spiegels, sierkrullen en gouden details. Maar, zo laat ze haar volgers weten, ‘ik heb hem niet gekocht!’

De moederhormonen van zangeres Anna Speller draaien op volle toeren als ze naar haar dochtertje Maeve kijkt. 

Airen Mylene is weggesmolten bij het zien van de hartverwarmende vader-/zoon-relatie die haar grote liefde Taeke en zoontje Bodhi hebben.

Ruud Gullit heeft zijn zoon Maxim, die hij kreeg met Estelle Cruijff, getrakteerd op een chique etentje ter ere van zijn achttiende verjaardag.

Rockchick Anouk en haar vriend Dominique Schemmekes verschillen nogal in lengte. Voor hem wel handig, aangezien basketbal zijn passie is.

De Amsterdamse kok Freek van Noortwijk heeft een superwild weekend achter de rug nadat hij door zijn vrienden werd gekidnapt. Zijn verloofde Katja Schuurman vraagt zich af hoe hij van zijn, naar alle waarschijnlijkheid totaal uit de hand gelopen, vrijgezellenfeest terugkeert.

Poll

Als mijn partner vreemdgaat, is relatie einde verhaal

Als mijn partner vreemdgaat, is relatie einde verhaal

  • Eens, een scheve schaats is niet te vergeven. (58%)
  • Oneens, zo'n uitstapje kan je samen overwinnen. (42%)
17917 stemmen