Volledig scherm
© Instagram/ Nicolette van Dam

Nicolette kruipt op schoot van de sint en Leco blij met trekpop

sintbytesKorte updates van de sterren op sociale media - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Vandaag in het teken van Sinterklaas. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

De familie Bauer heeft de sinterklaastraditie herhaald: gourmetten mét een overdadig gedecoreerde kerstboom op de achtergrond.

Nicolette van Dam is onder het oog van haar hele familie op de schoot van de sint gekropen.

Sterrenvisagist Leco van Zadelhoff overweegt zijn ‘lenige’ surprise in productie te laten nemen.

Het is voor de tweeling van Nicolette Kluijver nog afwachten of de goedheiligman aanschuift aan hun met sushi bezaaide eettafel.

Eén van de zussen van voetbalvrouw Yolanthe Sneijder-Cabau blijkt de verzorgster van Sinterklaas’ trouwe paard Amerigo.

Zanger Nick Schilder heeft zijn pak uit de kast getrokken voor een portretfoto met zijn vrouw Kirsten en natuurlijk Sinterklaas.

James, het pasgeboren zoontje van 3JS-zanger Jan Dulles, is klaar voor zijn allereerste sinterklaasviering.

Jeroen van der Boom is lyrisch over de surprise die zijn ijdele zoon Luuk mocht ontvangen.

Jamai Loman is er zeker van dat zijn treinsurprise geen hoogstandje is, maar zijn volgers beuren hem massaal op. ,,Je kan meer dan je denkt en je ziet er fantastisch uit’', is een greep uit de complimenten.

Cabaretier Hans Teeuwen is in Tel Aviv in de huid gekropen van Witte Dick, de Joodse vriend van Sinterklaas die zo wit is als geitenkaas.

Daphne Deckers viert haar heerlijke avondje in stijl met een kort glitterjurkje.

Moise Trustfull, dochter van Koffietijd-ster Quinty en voormalig voetballer Orlando Trustfull, wenst dit jaar een hond.

De oudste dochter van Dennis Weening heeft een surprise ontvangen die groter is dan haarzelf. ,,Jeetje Coco, dit is toch niet normaal’’, aldus de voormalig Expeditie Robinson-presentator.

Volledig scherm
© Instagram/ Dennis Weening

De winnaar van Wie is de Mol? 2018 zit helemaal klaar voor hordes zoete kindertjes. Weet jij wie er schuilgaat onder deze scheve mijter?

Het kinderdagverblijf van de kleine André Hazes is verblijd met een bezoek van onder meer Elvis-piet.

Vlogster Influuuenza viert ook pakjesavond en heeft ‘een oorbel voor een gore del’ gekocht.

Schrijfster Susan Smit krijgt het naar eigen zeggen elk jaar ‘te kwaad’ als ze ziet wat het sinterklaasfeest met kinderen, waaronder haar zoon Goof, doet.

Kim-Lian van der Meij hoopt dat het Sinterklaas en zijn knechten lukt om af te reizen naar Zweden, het land waar haar man producer Daniël is geboren.

Anne-Marie Keizer, de vrouw van de Volendamse volkszanger Simon Keizer, smelt weg bij de aanblik van haar bekende man, dochtertje Kiki en haar konijnenslofjes.

Chantal Janzen kon haar enthousiasme niet bedwingen en heeft haar kinderen baby Bobby, James (9) en haar 20-jarige stiefzoon Zion alvast uitgepakt.

Puk en Keesje Rooijakkers, de meisjestweeling van Art Rooijakkers, hebben hun creatieve talenten losgelaten op een tekening voor de Sint en zichzelf.

Poll

Als mijn partner vreemdgaat, is relatie einde verhaal

Als mijn partner vreemdgaat, is relatie einde verhaal

  • Eens, een scheve schaats is niet te vergeven. (55%)
  • Oneens, zo'n uitstapje kan je samen overwinnen. (45%)
9322 stemmen