Volledig scherm
Niels Geusebroek. © Etienne Busink

Niels Geusebroek schrijft liedje voor pasgeboren dochtertje

Dochtertje Loulou Rose heeft haar vader Niels Geusebroek al geïnspireerd. Het meisje werd begin deze week geboren, maar levert nu al schrijfmateriaal op voor haar zingende vader.

Aan Lex Gaarthuis van de Radio 10 ochtendshow vertelt de zanger dat hij graag een eigen liedje voor zijn kersverse spruit wil schrijven. ,,Ik ben er ook al druk mee bezig. Ik zit nu volop in het schrijfproces voor een nieuw album en ja, hier krijg ik weer zoveel inspiratie van dat dat wel goed moet komen. Er moet tegen die tijd zeker een liedje voor haar zijn. Ik heb al genoeg melodieën in m'n hoofd."

Het is niet de eerste keer dat Geusebroek een nummer schrijft voor een baby, eerder maakte hij zijn hit Take Your Time Girl voor de toen nog ongeboren dochter van Hannelore Zwitserlood. Zijn eigen dochter nam dit advies van haar vader wel letterlijk, want volgens de zanger werd ze tien dagen na de uitgerekende datum geboren.

LouLou Rose is het tweede kindje van Niels en zijn vriendin Saskia, in 2014 kregen zij zoontje Noah Nelson.

  1. Woede en verbazing bij laatste kampvuur, Thomas ‘herinnert zich helemaal niks’ van eigen uitspraken
    Temptation Island

    Woede en verbazing bij laatste kampvuur, Thomas ‘herinnert zich helemaal niks’ van eigen uitspraken

    Eindelijk was het dan zover voor de stellen van Temptation Island VIPS. Na twaalf dagen de ultieme verleiding te zijn aangegaan, werden zij deze aflevering eindelijk weer herenigd met hun partner. Maar dat verliep minder romantisch dan zij op dag één waarschijnlijk hadden verwacht. Bij Damian en Shirley liepen de gemoederen zelfs zo hoog op, dat ze niet eens meer in hetzelfde busje naar het vliegveld konden worden vervoerd.