Nielson bedolven onder reacties na beladen duet bij Televizier-gala: ‘Niet normaal’

Met videoVeel kijkers van het Gouden Televizier-Ring Gala werden geraakt door het duet van Jaap Reesema en Nielson. Vanaf het dak van Carré - het was eerder opgenomen - zongen ze Grijs, een lied dat Nielson schreef over zijn overleden vriend en neef Nathan.

8 reacties

 • Wim Wansleven

  2 maanden geleden
  Wat een prachtig nummer en wat een stel gouden stemmen. Dit ruikt naar veel meer samenwerking, ik wacht op het volgende nummer.
 • Jan Staal

  2 maanden geleden
  Waarom gedraagt Televizier zich zo laf en geven ze niet gewoon toe dat ze Henny Vrienten gewoon vergeten zijn in dit mooie overzicht. Kan gebeuren maar geeft dat gewoon toe en kom niet met allerlei domme argumenten waarom hij er niet in zat. Dit gedrag siert jullie beslist niet. Verder respect voor Jaap en Nielson.
 • jannie kuik

  2 maanden geleden
  mooidat het herkenbaar is
 • Dick van Dijk

  2 maanden geleden
  Ze kunnen zo aansluiten bij "beste zangers cq huilebalken " emo tv 🤫
 • Martin Geuzinge

  2 maanden geleden
  Het zoveelste grotendeels onverstaanbare Nederlandstalige liedje, dat gerust geplaatst kan worden in de lijn van nieuwe jongedames en duo's welke met een nieuw soort Nederlands?? de radiostations bestormen. 75 % van deze nieuwe generatie articuleert slecht en zingt binnensmonds. Het is toch niet te pruimen dat de doorsnee Nederlander moet gaan raden wat deze snelkook zangeresjes en zangers zingen? Doch de muziek-industrie schijnt daar doof voor te zijn. Iedereen is welkom in de opname studio.