Volledig scherm
© anp

Nielson kan mooie vrouwen met moeite weerstaan

Singer-songwriter Nielson (25) is niet zo braaf als de media van hem denken. De zanger, die al 8 jaar een vriendin heeft, geeft toe zich soms hevig te moeten verzetten tegen de charmes van andere vrouwen.

De Dordtenaar benadrukt in zijn nieuwe nummer Ik Heb Een Meisje Thuis dat verleiding overal en nergens is: ,,Hoe gelukkig je ook bent thuis, en dat ben ik, je moet je op die momenten verzetten. Het is voor iedereen herkenbaar en flirten is tot op zekere hoogte oké, maar je moet er wel tegen kunnen''.
In de media wordt de Sexy Als Ik Dans-zanger vaak als een brave jongen neergezet. ,,Ik ben een man van vlees en bloed. Ik heb de afgelopen twee jaar ook wat voorbij zien komen'', vertelt hij aan NU.nl.

Dineren
Eind maart verschijnt er een nieuwe EP van Nielson. Om dat te vieren geeft hij een bijzonder afspraakje weg. De winnaar mag volledig in de stijl van de televisieserie Mad Man dineren met de zanger. Zijn vriendin moest wel even nadenken toen de zanger het voorstelde. ,,Maar al gauw vond ze het een geweldig idee", aldus Niels Littooij: de echte naam van Nielson. ,,Iedereen met een beetje humor begrijpt wel dat het niet echt is. En wat het belangrijkste hieraan is, is dat er een fan in het zonnetje gezet wordt''. 

Acteren
Het idee van de wedstrijd komt van Nielsons nieuwste clip. ,,Ik heb bij mijn nieuwe nummer Ik Heb Een Meisje Thuis een chique clip opgenomen waar ik zelf heel trots op ben.'' De videoclip had nogal wat voeten in de aarde. ,,Ik kan niet acteren, snap je? Ik kan op dat vlak echt niets. Dus ik heb maar de beste regisseur ingehuurd'', vertelt hij.

Poll

Wat is het beste WK-strijdlied voor de Oranje Leeuwinnen?

Wat is het beste WK-strijdlied voor de Oranje Leeuwinnen?

  • Jan Smit & John de Bever - Wij zijn Nederland (54%)
  • Maan - Ik kom eraan (15%)
  • André Hazes - Wij zijn Oranje (20%)
  • Claudia de Breij - Zie die Leeuwinnen (7%)
  • Bureau Sport - 11 Voetbalvrouwen (4%)
23186 stemmen