Niet uitzenden van RTL Boulevard is ‘opnieuw dieptepunt in geschiedenis van programma’

VIDEOHet twee dagen lang niet kunnen uitzenden van RTL Boulevard vanwege ernstige dreiging is ‘opnieuw een dieptepunt in de geschiedenis van het programma’. Dat zei presentatrice Vivienne van den Assem vanavond tijdens de uitzending vanuit het Mediapark, dat zwaar bewaakt werd. ,,Het is onwerkelijk om het middelpunt van het nieuws te zijn.”

9 reacties

 • Andrew Jakobs

  2 maanden geleden
  Nouja, dieptepunt? Het is niet alsof RTL Boulevard nu een wereldnieuws programma is, zoveel troep dat daar voorbij komt. Dus een gemis was het niet.
 • Rick van Wijk

  2 maanden geleden
  Het héle programma is al een dieptepunt 🤣
 • Patrick schol

  2 maanden geleden
  Wanneer word er meer geïnvesteerd in onze politiemensen meer mensen en meer rechten voor ze. Gevangenissen worden gesloten met zulke idioten op straat en de journalistiek en de burger is nu de dupe
 • Marc Dijs

  2 maanden geleden
  Die vuile honden hebben gewoon een loze dreiging geuit en lachen zich nu dood.. Ik hoop dat ze zich echt, letterlijk, dood lachen..
 • Erik Gemser

  2 maanden geleden
  Het is treurig en schandalig tegelijk. Dat dit nodig was tekent het het klimaat waarin we verzeild zijn geraakt na jarenlange bezuinigingen op het bestrijden van de criminaliteit. Na de moordaanslag op Peter R. de Vries zijn we weer verder aangetast in onze naïeve onschuld en levenswijze. Zuid-Amerikaanse toestanden hangt ons boven ons hoofd. Wanneer worden we eindelijk wakker en zetten we alles op alles ter bestrijding dit zwaard van Damocles.....