Volledig scherm
x © Instagram/Leonie ter Braak

Niets liever dan een kind-stel Jane en Sebastiaan verwelkomt zoon

Jane (24) en Sebastiaan (38), een stel dat door presentatrice Leonie ter Braak werd gevolgd in haar programma Niets liever dan een kind, zijn ouders geworden. Jane is bevallen van een gezonde jongen, Mason. ,,Alles gaat goed en ze zitten helemaal op een roze wolk’’, laat Leonie weten.

De presentatrice zocht het dolgelukkige gezin thuis op. ,,Zo fijn om Jane zo gelukkig te zien’’, schrijft ze op Instagram.

In Niets liever dan een kind (SBS 6) was te zien hoe Sebastiaan, die uit een eerdere relatie drie dochters kreeg, zijn sterilisatie wilde laten herstellen. Toen die operatie mislukte, ging het stel over tot het ICSI-traject, waarbij een zaadcel wordt geïnjecteerd in het plasma van de eicel.

Jane stortte volledig in toen ze een miskraam kreeg. Ze is dan ook erg dankbaar dat ze nu moeder mocht worden.

In Niets liever dan een kind volgde Leonie anderhalf jaar lang stellen en alleenstaanden die een kinderwens hebben of hadden. Uiteindelijk lukte het vijf deelnemers om zwanger te raken. Dewi en Mike, die zeven jaar op een kindje hoopten, werden op oudejaarsdag papa en mama. Hun dochter kreeg de naam Aeliana.