Nieuwe Boer Zoekt Vrouw-boeren stellen zich voor aan Yvon

foto'sHet tiende seizoen van Boer Zoekt Vrouw barst vanavond los. In de eerste uitzending stellen tien naar liefde hunkerende boeren zich voor. De identiteit van de deelnemers, die natuurlijk allang kennis hebben gemaakt met Boer Zoekt Vrouw-koningin Yvon Jaspers, is door KRO-NCRV angstvallig geheim gehouden. Wel werden de afgelopen dagen wat tipjes van de sluier opgelicht.

De eerste onthulling: er doet weer een boerin mee. De vrouw in kwestie is een 53-jarige eigenaresse van een melkgeitenhouderij. Vlak voor het weekend liet ze alvast haar voeten en rug zien. ,,Mijn beste eigenschap is dat ik positief in het leven sta'', stelt ze zichzelf in een ultrakort videootje voor. 

Dan is er een 49-jarige boer die graag gekleed gaat in een roze overhemd. Hij heeft een snijbloemkwekerij en zijn leukste eigenschap is zijn openheid en eerlijkheid. Verder zijn er twee boeren die 28 jaar oud zijn en een donkere bos krullen hebben. De één heeft een melkveebedrijf, de ander is actief in de akkerbouw. Er is ook een boer van 33 jaar oud, die zijn doorzettingsvermogen een fijne bijkomstigheid vindt. En er is een 43-jarige melkveehouder die zich vanavond onthult.

Romantisch

Volgens Jaspers kunnen de boeren niet wachten om te beginnen met daten. ,,Ze kunnen niet wachten om samen met jou een fantastische en romantische zomer tegemoet te zien'', jubelde ze vorige maand in een filmpje dat werd opgenomen in een blubberige stal vol varkens. 

Eerder dit jaar werd duidelijk dat het bestaande populaire format van de boerenshow wordt gehandhaafd. KRO-NCRV-woordvoerster Birgit Jansen vertelde: ,,Het wordt dus weer lekker dag-, speeddaten en logeren voor de vijf boeren met de meeste brieven. En als het goed is bloeien er weer mooie liefdes op.'' 

De vorige BZV-reeks was een internationale versie. 

Er doet in elk geval een boerin mee.
Volledig scherm
Er doet in elk geval een boerin mee. © KRO-NCRV
Volledig scherm
© KRO-NCRV
Eén van de krullenbollen
Volledig scherm
Eén van de krullenbollen © KRO-NCRV
Quote

Het wordt weer lekker dag-, speeddaten en logeren

KRO-NCRV
Volledig scherm
© KRO-NCRV
Volledig scherm
© KRO-NCRV
Volledig scherm
© KRO-NCRV