Volledig scherm
PREMIUM
Daniel Craig speelt opnieuw James Bond. © AP

Nieuwe film James Bond is vooral hoofdpijndossier

Nu er na maanden vol speculatie een officiële titel bekend is gemaakt van de nieuwe James Bond-film, No Time to Die, is er - zo hopen de makers - hopelijk een einde gekomen aan de eindeloze geruchtenstroom dat 007 in zijn nieuwe avontuur de eindstreep niet haalt.

Het lijkt alsof de producenten met deze klassiek klinkende titel willen aangeven dat Daniel Craig weer een ouderwetse reeks confrontaties zal aangaan. En dat hij niet opgevolgd wordt door een vrouw zoals in de Britse media een aantal maanden geleden na een zogenaamd uitgelekt deel van het script werd geopperd. De donkere Actrice Lashana Lynch, bekend uit de Captain Marvel-film, zou de nieuwe 007 moeten worden. De medewerking van schrijfster Phoebe Waller-Bridge aan het scenario, dat een vrouwvriendelijker karakter moet krijgen, voedde deze geruchten nog meer.

  1. Miley Cyrus verbaast wereld met Pink Floyd-cover in leren outfit: 'Zij heeft mijn depressie genezen’

    Miley Cyrus verbaast wereld met Pink Floyd-co­ver in leren outfit: 'Zij heeft mijn depressie genezen’

    De extravagante Amerikaanse actrice-zangeres Miley Cyrus heeft gisteravond op een festival in Las Vegas vriend en vijand verbaasd door een wel heel verrassende cover uit de hoge hoed te toveren. De goedlachse Hollywoodster koos op het jaarlijkse iHeartRadio Music Festival voor een nummer van Pink Floyd en deed dat helemaal niet onverdienstelijk, stellen critici. ,,Mijn respect voor Miley is gestegen.”