Nieuwe GTST-hunks maken zich bekend

VideoHet fictieve dorpje Meerdijk heeft vanaf volgende week maandag een nieuwe inwoner. Het gaat om acteur Joey Ferre, die in de übersoap Goede Tijden Slechte Tijden in de huid kruipt van de Spaanse wijnhandelaar Carlos Ramirez. ,,De tijd van onbezorgdheid is voorbij'', knipoogt hij bij zijn castfoto.

Eerder werd bekend dat er aan GTST vier nieuwe acteurs zijn toegevoegd. De namen van Floris Bosma (Rover Dekker), Dorian Bindels (rechercheur Daan Stern) en Roel Dirven (Flo Wagenaar) kwamen al naar buiten. Volgens RTL zorgen de mannen voor 'veel opschudding'. ,,In twee maanden is het Aysen gelukt om de zwarte dag van haar huwelijk achter zich te laten, Rik is in slaap gehouden en vecht voor zijn leven, terwijl Sjors en Amir inmiddels opnieuw uit elkaar gegroeid zijn. De familie Sanders is ook twee maanden later nog van streek door wat er voor de zomer plaatsvond'', aldus de zender over de verhaallijn.

Ferre is vooral bekend dankzij zijn hoofdrol in de musical Saturday Night Fever. Hij won de rol door mee te doen aan een zoektocht op televisie. Verder was hij te zien in de musicals Grease en Full Monty en was hij sidekick in het zondagmiddagprogramma Life4You.

 Dit weekeinde werd ook bekend dat Joke Bruijs komend seizoen terugkeert in GTST.

Volledig scherm
Carlos Ramirez © RTL
Volledig scherm
Daan Stern © RTL
Volledig scherm
Flo Wagenaar © RTL
Volledig scherm
Rover Dekker © RTL
Volledig scherm
© RTL