Volledig scherm
Fred van Leer © Instagram

Nieuwe kaaklijn voor Fred en Dreetje gaat helemaal los bij de FEBO

showbytesKorte updates van de sterren op Facebook, Twitter, Instagram en Snapchat: wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekende Nederlanders en celebrities. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Nieuwe kaaklijn voor Fred

Stylist Fred van Leer liet vorig jaar zijn oogleden liften en nu heeft de Rotterdammer bij een kliniek ook nog zijn kaaklijn laten aanpakken: in dit geval hoekiger en strakker laten maken. ,,De vorige was zó 2016...'', aldus Fred die het fillersklusje zeer waarschijnlijk in de havenstad liet klaren voor rond de 500 euro.

Nieuwe kaaklijn .... die vorige was zo 2016 ..... @vanrosmalenkliniek

2,717 Likes, 14 Comments - Fred van Leer (@fredvanleer) on Instagram: "Nieuwe kaaklijn .... die vorige was zo 2016 ..... @vanrosmalenkliniek"

Sylvia doet te romantisch met broer

Model Sylvia Geersen heeft zich aan een romantisch dansje gewaagd met haar bloedeigen broer. Volgens Sylvia, zo schrijft ze bij een geinig filmpje, vond haar broer het heel even te close tijdens het geschuifel op een John Legend-hit. ,,Je bent wel mijn zusje'', zou hij hebben geroepen. 

Wanneer je een dansje doet met je broer.... Maar je komt te dichtbij 😂😂😂😂 #jebentwelmnzusjehe!! 😜😂😂😂

165 Likes, 2 Comments - Sylvia Geersen✨👻sylviageersen3 (@sylviageersen) on Instagram: "Wanneer je een dansje doet met je broer.... Maar je komt te dichtbij 😂😂😂😂 #jebentwelmnzusjehe!! 😜😂😂😂"

Dreetje zet snacktent op stelten

André Hazes en zijn vriendin Monique Westenberg hebben vannacht de FEBO-snackbar aan het Rembrandtplein in Amsterdam op stelten gezet. De hongerige nachtbrakers zingen rond 04.30 uur uit volle borst wat Hazes-klassiekers mee.

Zo krijg je de FEBO mee om 04:30 uur #hazes

2,321 Likes, 61 Comments - MoniQue Noël (@moniquenoell) on Instagram: "Zo krijg je de FEBO mee om 04:30 uur #hazes"

Zimra doet het met kussens

Zimra Geurts kan het niet laten. De voormalige Playboy-bunny post om de haverklap pikante foto's van zichzelf op sociale media. Ook vandaag was het weer goed raak: vijf kiekjes waarop te zien is hoe La Geurts in een hotelkamer stoeit met heerlijk zachte kussens. 

Instagram post by Zimra Geurts * Mar 26, 2017 at 12:10pm UTC

3,700 Likes, 53 Comments - Zimra Geurts (@zimrageurtsss) on Instagram: "Hotelroom snaps 📸 in @loungeunderwear 😄💙 #pillowtalk #hotelnights #hotellife #happysunday"

Zoon Chantal speelt pilootje

James, het 8-jarige zoontje van Chantal Janzen en haar man Marco, had vandaag zin om straaljagerpilootje te spelen. Dus knutselde hij met zijn moeder van een kartonnen doos een vliegtuigje inclusief plastic cockpitkoepel. Chantal filmde en fotografeerde hoe James zijn op een kunstgrasmat geparkeerde jet uitprobeerde. 

Wil je een straaljager, krijg je een straaljager. 👊🏼 #boksouwe #mijpakkenzenie #langlevedekruimeldief

6,530 Likes, 273 Comments - Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) on Instagram: "Wil je een straaljager, krijg je een straaljager. 👊🏼 #boksouwe #mijpakkenzenie..."

'Mama zullen we knutselen?' 'Leuk lieverd, wat dan? Alvast een paasstukje voor oma en opa?' 'Nee, een straaljager.' Ok.

7,701 Likes, 57 Comments - Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) on Instagram: "'Mama zullen we knutselen?' 'Leuk lieverd, wat dan? Alvast een paasstukje voor oma en opa?' 'Nee,..."

Lieke luncht

Lieke van Lexmond is vanmiddag gaan lunchen bij haar schoonmoeder en als daar eten op tafel komt wordt er altijd supernetjes gedekt. Haar volgers roemen met name het stijlvolle servies en de kleurencombinatie van het geheel. Welke soep er in de kommen zit, vertelt Lieke er niet bij.

Lunch bij mijn allerliefste schoonmama & lieve man. Altijd zo'n prachtig gedekte tafel en liefdevol gekookt! #familie #verwendworden! #lenteOpTafel

2,361 Likes, 12 Comments - Lieke van Lexmond (@liekevanlexmond) on Instagram: "Lunch bij mijn allerliefste schoonmama & lieve man. Altijd zo'n prachtig gedekte tafel en liefdevol..."

Nieuw haar voor Dave

Voormalige soapie en tegenwoordig musicalster Dave Mantel heeft zich dit weekend een nieuw kapsel laten aanmeten. Het eindresultaat deelt hij vol trots met zijn volgers. Hoe zijn lokken precies zijn geknipt of gesneden is niet goed te zien op een Instagram-kiekje. De fans van Dave geven hem natuurlijk een complimentje. ,,Staat je goed.''

#NewHair 👻

456 Likes, 5 Comments - Dave Mantel (@davemantel) on Instagram: "#NewHair 👻"

Poll

Als mijn partner vreemdgaat, is relatie einde verhaal

Als mijn partner vreemdgaat, is relatie einde verhaal

  • Eens, een scheve schaats is niet te vergeven. (56%)
  • Oneens, zo'n uitstapje kan je samen overwinnen. (44%)
10263 stemmen