Volledig scherm
© bruno

'Nieuwe realityreeks Barbie en Michael in de maak'

RTL gaat nog een realityserie maken met Samantha 'Barbie' de Jong en haar man Michael in de hoofdrol. Dat maakte de zender dinsdag bekend.

Het is nog niet duidelijk wat het onderwerp van de nieuwe serie wordt. Mogelijk wordt het nieuwe seizoen opgehangen aan de dj-cursus waar de twee mee bezig zijn.

Barbie is na Oh Oh Cherso en Oh Oh Tirol alweer toe aan haar achtste serie. RTL maakte achtereenvolgens met haar Barbie's bruiloft, Barbie's baby, Huisje, boompje, Barbie, Samantha en Michael willen rust in de tent!, Samantha en Michael doe effe paranormaal!, Samantha en Michael houden zich Thai en Samantha en Michael nemen er nog eentje.

Het nieuws over de nieuwe serie komt vrij onverwacht. De voormalige manager van het stel, Jake Hampel, zei eind vorig jaar nog dat hij niet verwachtte dat de platinablonde Haagse en haar man opnieuw onderwerp van een realityshow zou worden. ,,De koek was gewoon op, er zat economisch geen rek meer in. Ik ben een realist, zij leven in een sprookje."

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement