Misschien wel de beste scène uit Titanic de Musical: het overkoppen van de schuldvraag tussen kapitein Edward J. Smith (Richard Spijkers), ontwerper Thomas Andrews (René van Kooten) en exploitant Bruce Ismay (Marijn Brouwers).
Volledig scherm
PREMIUM
Misschien wel de beste scène uit Titanic de Musical: het overkoppen van de schuldvraag tussen kapitein Edward J. Smith (Richard Spijkers), ontwerper Thomas Andrews (René van Kooten) en exploitant Bruce Ismay (Marijn Brouwers). © Roy Beusker

Nieuwe Titanic-musical is ambachtelijk, maar verre van origineel

RecensieNa de succesfilm voor de tweede keer de musical Titanic naar het theater brengen, dan verwacht je dat de makers met iets origineels komen. Dat gebeurt nauwelijks in de voorstelling, die gelukkig wel op een fantastische cast kan buigen. Maar waar is het orkest gebleven na de aanvaring met de ijsschots?

  1. Na twaalf jaar implantaten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’
    PREMIUM
    MET VIDEO

    Na twaalf jaar implanta­ten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’

    Op haar 29ste maakte Johanna Kok (41) de rigoureuze beslissing om haar borsten te laten verwijderen. Als drager van het BRCA1-gen, had ze zestig tot tachtig procent kans op een agressieve vorm van borst- of eierstokkanker. Twaalf jaar liep ze met silicone implantaten rond. ,,Die moésten eruit, het voelde niet goed.” Nu mag ze deelnemen aan een trial waarbij borsten gevormd worden met lichaamseigen weefsel. ,,Na twaalf jaar is het gevoel terug!”