Volledig scherm
Josje Huisman. © bruno

'Nieuwe vlam Josje staat in België bekend als casanova'

Josje Huisman (27) wilde nooit meer een beroemde vriend, maar amper 5 weken na haar breuk met Johnny de Mol moet ze terugkomen op dat voornemen. De Nederlandse K3-zangeres werd de afgelopen tijd meerdere keren samen gezien met het Vlaamse tieneridool Kevin Janssens (33). Hij staat in België bekend als casanova.

Volledig scherm
Kevin Janssens. © Foto van 2008, Bruno

Vorige week werd bekend dat de Josje en Kevin het, backstage bij festival Rock Werchter, gezellig hadden met elkaar. De zangeres zou de acteur hebben overladen met kussen. Daarvoor waren de twee al een paar keer in elkaars gezelschap gespot in Antwerpen.

Casanova
Dat er iets aan de hand was tussen de twee bleek ook uit de reactie van Janssens toen hij net voor een concert op het festival een fotograaf in de gaten kreeg. 'Als je een foto publiceert, doe ik je een proces aan,' klonk het volgens het AD dreigend. De acteur staat in België bekend staat als casanova omdat hij eerder drie beroemde Vlaamse vrouwen aan de haak sloeg.

In 2002 had de acteur een kortstondige relatie met Eva Pauwels, de ex-vrouw van acteur Jacques Vermeire. Van 2008 tot eind 2009 had hij een relatie met Natalia Druyts, zij werd tweede bij de Belgische editie van Idols. In 2011 had Janssens Ann Lemmens, de presentatrice van So You Think You Can Dance, aan de haak geslagen. Ook die romance had geen lang leven beschoren, na een aantal weken waren de twee alweer uit elkaar.

Ook na Rock Werchter in elkaars gezelschap
Ook de dagen na Rock Werchter zochten de zangeres en de acteur steeds meer elkaars gezelschap op. Afgelopen weekend doken de twee weer samen op, ditmaal in Antwerpen waar het hippe festival Soulfest plaatsvond. Niet hand in hand, maar hun lichaamstaal sprak volgens getuigen boekdelen.

Na stukgelopen relaties met Levi Van Kempen, Gert Verhulst en Johnny de Mol lijkt Josje met de stoere Kevin een nieuwe vlam te hebben. Beiden houden de lippen stijf op elkaar. Op Twitter plaatste Janssens wel een cryptisch bericht in het Engels dat vertaald op het volgende neerkomt: 'Het is onmogelijk,' zei Trots. 'Het is riskant,' zei Ervaring. 'Het heeft geen zin,' zei de Rede. 'Geef het een kans,' fluisterde het Hart.'

Geen commentaar
Hij wil verder niet reageren. Josje laat bij monde van haar management weten dat er geen sprake is van een liefdesrelatie.

  1. Wist Naomi Campbell van Epsteins misdaden? Model verdedigt zichzelf in opvallende video
    video

    Wist Naomi Campbell van Epsteins misdaden? Model verdedigt zichzelf in opvallende video

    Dat het Britse supermodel Naomi Campbell (49) een prestigieuze prijs voor haar liefdadigheidswerk krijg uitgereikt, valt niet bij iedereen in goede aarde. De Britse krant Mail on Sunday vraagt zich bijvoorbeeld af hoe het kan dat iemand die graag in het gezelschap van ‘twijfelachtige figuren’ - zoals Jeffrey Epstein, Harvey Weinstein en Kevin Spacey - gezien wordt, een humanitaire award krijgt. Campbell bijt nu in een opvallende video van zich af.