Love is party with family.❤️ #meezingen #smartlappen

"Love is party with family.❤️ #meezingen #smartlappen"

Nieuwe vriendin Rafael is sportvrouw én feestbeest

Real Betis-voetballer Rafael van der Vaart (33) heeft met de Nederlandse tophandbalster Estavana Polman niet alleen een nieuwe vriendin aan de haak geslagen, maar ook een feestbeest dat volledig uit haar dak kan gaan in de kroeg. Dat blijkt uit een kort filmpje dat de 23-jarige sportvrouw op Instagram heeft gezet. Daarin is te zien hoe de blondine tijdens een familiefeestje flink de bloemetjes buitenzet inclusief smartlappen om luidkeels mee te bleren.

Volledig scherm
Rafael, Sabia en Estavana (vlnr). © ANP/fotomontage AD

Estavana Polman en Raf - die overigens niet in het wat vage videootje voorbij komt - hebben sinds een paar maanden een liefdesrelatie die ze naar buiten toe nog niet hebben bevestigd. Wel zijn in de Spaanse stad Sevilla, waar Rafael momenteel woont en werkt, diverse foto's gemaakt van het stel. Daarop is onder meer te zien hoe Van der Vaart en Polman elkaar stralend van geluk vol op de mond kussen.

Model Christie Bokma is nog altijd pissig dat ze na een korte affaire door Rafael aan de kant werd gezet. Ze voelt zich bedrogen, omdat Rafael een dag nadat ze van hem afscheid had genomen in Spanje, alweer 'iets' zou zijn begonnen met de blonde topsportster. ,,Ik wist echt niet wat ik hoorde'', blikte Bokma (23) recent terug op haar mislukte liefdesavontuur.

Sabia Boulahrouz (37), nog een ex van Rafael, heeft er weinig vertrouwen in dat liefdesrelatie van Rafael van der Vaart met Estavana Polman lang zal duren. In de Duitse tabloid Closer wordt de 23-jarige Estavana door Sabia 'een tussendoortje' genoemd. Sylvie Meis, de voormalige echtgenote van de voetballer, zei vorige week dat ze hem zijn nieuwe geluk van harte gunt. ,,Door onze zoon Damián blijven we voor altijd familie en ik gun hem dat ook het allerbeste.''

  1. Van alleenstaande vader naar ‘de man van die donatie’: hoe gaat het nu met Papa Jay?
    PREMIUM

    Van alleen­staan­de vader naar ‘de man van die donatie’: hoe gaat het nu met Papa Jay?

    Van de liefdevolle alleenstaande vader van vijf, naar ‘de man van die donatie’. De 37-jarige Rotterdammer Jay Lopez, liefkozend Papa Jay genoemd, kreeg vorig jaar een cheque van ruim 94.000 euro overhandigd door een fan van het tv-programma Een Huis Vol. Dat leverde niet alleen financiële rust, maar ook veel jaloerse blikken en afgunst op. Toch is híj niets veranderd. Papa Jay predikt nog altijd (zelf)liefde, dankbaarheid en zelfstandigheid.