Volledig scherm
Nikkie Plessen en Anouk de Mol vieren feest in Londen. © Instagram Nikkie Plessen

Nikkie deelt hotelbed met Anouk de Mol en Rik speelt doktertje

Miljuschka Witzenhausen is naar Kopenhagen gevlucht nu ze midden in de verbouwing van haar droomboerderij zit. En van verhuisstress ga je eten.

De rukwinden hebben in Amsterdam een slachtoffer geëist. Stylist Bastiaan van Schaik is te herkennen aan zijn knalgele pleister.

Nikkie Plessen en Anouk de Mol, de vrouw van Johnny de Mol, vieren hun vriendinnenjubileum tussen de Britse lakens.

Robin Martens is zo verslaafd aan fotostudio's dat ze er nu zelfs haar verjaardag viert.

Voormalig Gouden Kooi-deelneemster Amanda Balk kan - zeker sinds haar scheiding van de Griekse Stavros - absoluut niet zonder dochtertje Vegas, die ze kreeg met dj Afrojack.

Presentatrice Froukje de Both heeft zich ‘lekker naturel’ laten fotograferen onder een paarse lamp.

De doorgaans ijdele Fred van Leer heeft als kind vermoedelijk heel wat uurtjes op de stoel van de orthodontist gelegen.

Rik van de Westelaken probeert zijn leven na Wie is de Mol? op te pakken en kruipt vandaag in de huid van een eigenaardige dokter.

Actrice Cynthia Abma vindt dat ze gefaald heeft nu haar ontbijtje uit niet meer bestaat dan een caloriebommetje en een bescheiden kopje cappuccino.

Geen weer om te sporten, toch heeft Bridget Maasland haar sjaaltje omgebonden voor een Amsterdamse boot camp.

Roxeanne Hazes verscheen gisteren met blonde lokken op het podium van Holland Zingt Hazes en een sexy jumpsuit vol pailletten (inclusief subtiele side boob). ,,Holy mama’’, luidt het oordeel van een van haar volgers.

Modellencoach Kim Kotter staat vandaag stil bij het leven van model Lotte van der Zee, die begin deze maand tijdens een wintersportvakantie aan een hartstilstand overleed. In Enschede wordt vandaag een herdenkingsbijeenkomst voor Lotte gegeven, die voor Kim altijd ‘de mooiste van het universum’ zal blijven.