Volledig scherm
© BRUNO PRESS

Nikkie knalt bijna uit strakke broek en Luca showt melktorso

showbytesKorte updates van de sterren op sociale media - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Luca Borsato heeft zon nodig en showt met een badkamerkiekje van zijn strakke torso waarom.

Fashionista Nikkie Plessen heeft een wel heel strakke broek aan. Het zwarte exemplaar ging dan ook net aan dicht, geeft ze toe met een glaasje rode wijn in haar hand.

Wendy van Dijk presenteert vanavond voor de laatste keer The Voice of Holland en daar ziet ze als een berg tegenop. De presentatrice (overgestapt van RTL 4 naar SBS 6 van John de Mol) nam na de halve finale (vorige week) al afscheid van iedereen die voor en achter de schermen werkt. En daarbij werd, aldus Van Dijk, gelachen en gehuild.

Britt Dekker en Geraldine Kemper twijfelen aan de kust van Zandvoort of ze op deze ‘stranddag’ een duik in de ijskoude zee moeten nemen.

🤩🌅 Hoi! 😂 @oscarjane_official @quinsding @geraldine_kemper #PHOTOSHOOT

2,488 Likes, 11 Comments - Britt Dekker (@brittdekker92) on Instagram: "🤩🌅 Hoi! 😂 @oscarjane_official @quinsding @geraldine_kemper #PHOTOSHOOT"

Winston Gerschtanowitz greep tijdens een skiwedstrijdje naast een prijs, maar volgens zijn vrouw Renate was hij daar na een dinertje weer snel overheen.

Marieke Elsinga luidt haar weekend al twerkend in, maar haar Qmusic-maatje Mattie Valk weet nog niet wat van haar sexy dansje moet vinden.

Gewoon vrijdag, hoezo? 🤸🏽‍♂️

2,405 Likes, 111 Comments - Marieke Elsinga (@mariekeelsinga) on Instagram: "Gewoon vrijdag, hoezo? 🤸🏽‍♂️"

André Hazes heeft weer eens verse foto's van zijn gezinnetje laten maken.

GTST-actrice Dilan Yurdakul gaat als een poes zonder kater miauwend genieten van het weekend. Dilan speelt in de soap de rol van Aysen Baydar.

Zanger Danny Froger wil ooit met een gespierde torso de vogeltjesdans doen.

Meervoudig zwemkampioene Inge de Bruijn is vanmorgen in een pastelkleurig setje en met best strakke buikspieren (en een fotograaf) gaan sporten.

De smartphone van actrice Sanne Langelaar puilt volgens haar uit van de borstvoedingsfoto’s. Langelaar beviel in oktober vorig jaar van zoontje Sam.

Frans Bauer heeft eindelijk zijn in Italië bestelde Ottavianelli-accordeon in huis. 

De vader van oud-judoka Dennis van der Geest heeft last van hoogtevrees. Desondanks, en tot genoegen van zijn zoon, ging hij in het Oostenrijkse Kaprun toch in een skilift de berg op. Met een gebreide muts over zijn ogen getrokken.

Danny de Munk noemt zijn zoon Davy en dochter Bo zijn alles.

Schattig! Dit is kickbokser Rico Verhoeven (29) toen hij 8 jaar oud was en al lekker kon trappen tegen een gammele bokszak.

Freek van Noortwijk, de vriend van Katja Schuurman, bleek tijdens een presentatie van haar kledingmerk POM iets tussen zijn tanden te hebben. Dat werd, voordat hij op de foto moest, vakkundig verwijderd door de actrice/presentatrice/mondhygiëniste.

Even voorstellen: dit zijn de moeder (Miep) en broer (Clark) van schrijfster Daphne Deckers, die gisteren haar nieuwe boek Dubbel Zes lanceerde.

Touriya Haoud, de voormalige hartsvriendin van Sylvie Meis, maakt tegenwoordig in Amerika reclame voor haarextensions.  

Altijd leuk als BN’ers hun moeder introduceren. Vandaag stelt musicalster Carolina Dijkhuizen de vrouw voor die haar als kind adopteerde.

Jack, de piepjonge en behoorlijk slimme labradoodle van Mariska en Frans Bauer, kan nu al de autosleutels uit de jaszak van zijn baasje halen. 

Zo leuk met onze jackie !!! 🐶🐾😂 @jackiebauerthelabradoodle #labradoodle

1,495 Likes, 107 Comments - Mariska Bauer (@mariskabauer) on Instagram: "Zo leuk met onze jackie !!! 🐶🐾😂 @jackiebauerthelabradoodle #labradoodle"

Styliste Jamie Faber, die ooit werd mishandeld door haar ex (zanger Dean Saunders) zit graag in bad met hun zoontje London. Het ventje werd  in augustus 2016 geboren toen Jamie en Dean nog twee handen op een buik waren. Korte tijd later klapte hun relatie.

Maik de Boer scheurt voortaan op een elektrisch fietsje door zijn woonplaats Amsterdam.

Amanda Balk, die gaat scheiden van haar man Stavros T. - verdacht van het verbouwen van wiet in Wassenaar - kijkt een beetje ernstig op onderstaande foto. Volgens Balk, zo verklaarde ze eerder, was haar droomhuwelijk een grote leugen.

Volkszanger Dries Roelvink heeft een splinternieuwe BMW onder zijn kont.

Als een kind zo blij met m'n nieuwe auto !

2,204 Likes, 102 Comments - @driesroelvink_official on Instagram: "Als een kind zo blij met m'n nieuwe auto !"