Nikkie de Jager in haar jurk voor morgenavond.
Volledig scherm
Nikkie de Jager in haar jurk voor morgenavond. © Brunopress/Patrick van Emst

Nikkie straalt in jurk met kleuren van transgen­der­vlag: ‘Het is een droom’

foto's / updateSongfestivalpresentatoren Nikkie de Jager, Edsilia Rombley, Chantal Janzen en Jan Smit hebben de outfits gepresenteerd die ze morgenavond dragen tijdens de tweede halve finale. Rombley kiest voor een knalgroene jurk, terwijl Chantal een blauw exemplaar met een hoge split draagt. Jan gaat voor een blauw pak en Nikkie voor een eyecatcher-ensemble vol diamantjes waarin de kleuren van de transgendervlag zijn verwerkt.

19 reacties

 • Anoniem

  2 maanden geleden
  De blauwe jurk vind ik niet spectaculair. De andere 2 jurken wel. Maaike van Wijk
 • Ad van der Stel

  2 maanden geleden
  Wat een gezeik zeg. Buiten het feit dat je tegenwoordig alleen maar promotie ziet voor, en sorry dat ik het zeg, transgenders en andere afwijkende gemeenschappen begin ik nu wel een hele erge vlekken in mijn nek te krijgen dat ik niet kan zeggen dat ik anders ben dan wat er nu alleen maar geprogandeerd wordt op tv. Nog even een dan ben ik niet normaal en weet ik bij God niet in elke hij ik moet pissen.
 • marco van loenen

  2 maanden geleden
  "alleen positieve reacties graag ". ofnietdan
 • Hamers

  2 maanden geleden
  Knipoog naar kroningsdag 😉
 • JeanPaul Dijk

  2 maanden geleden
  In plaats van een liedjes festival gaat het de laatste jaren helaas alleen nog maar over het maken van statements. En nu wordt de krant er ook nog eens mee overspoeld.
 1. Trouwe Lowlandsgangers krijgen voorrang bij volgende kaartverkoop

  Trouwe Lowlands­gan­gers krijgen voorrang bij volgende kaartver­koop

  Mensen die voor de afgelaste editie van Lowlands een kaartje hadden gekocht, krijgen voorrang bij de volgende verkoop. Dat laat de organisatie weten in een mail aan alle kaarthouders. Het demissionaire kabinet verlengde begin deze week het verbod op meerdaagse festivals van 14 augustus tot en met 3 september. Met die nieuwe maatregelen moest ook Lowlands, dat van 20 tot en met 22 augustus zou plaatsvinden, worden afgelast.