NOS-directeur Gerard Timmer: 'Er is een geweldige prestatie geleverd om onder moeilijke omstandigheden Nederland te blijven informeren'
Volledig scherm
PREMIUM
NOS-directeur Gerard Timmer: 'Er is een geweldige prestatie geleverd om onder moeilijke omstandigheden Nederland te blijven informeren' © Marco Okhuizen

NOS-directeur ergert zich aan vele talkshows: ‘Het is één groot meningencircus geworden’

Nu corona steeds meer naar de achtergrond verdwijnt, maakt de NOS de balans op. Omroepbaas Gerard Timmer over een roerig jaar, de agressie naar journalisten en ‘het meningencircus’ waar hij zich aan stoorde.

36 reacties

 • Clemens OS

  4 maanden geleden
  Beste man heeft gelijk. Aanbod van zowel de commerciële omroep als ook de publieke omroep is een drama. Het gewauwel komt hier in huis niet meer voorbij en lineaire televisie is al een jaar of tien geleden in de ban gedaan. Die strijd in de vooravond wordt ook heel lachwekkend. Een zwart testbeeld zou wonderen rond die tijd. Nieuws zou helemaal van de tv af moeten. Luister naar de radio of lees en goede krant om je te informeren. Die hapklare brokken met onzin op tv kan gewoon weg.
 • Pieter Senden

  4 maanden geleden
  Als meneer de talkshows op TV al te vaak/veel vindt, moet hij de uitzendingen op Radio 1 eens terugluisteren, van 0700 tot 0100 Cofid Cofid Cofid, vaak zelfs met dezelfde experts in diverse programma's. gelukkig is de tour begonnen :D
 • Christina Tache

  4 maanden geleden
  Helemaal mee eens. Zelfde onderwerpen op diverse zenders en tijden uitgekauwd en beetje leuke programma’s al in juni op herhaling. Daarbij stoort het me dat een elite commentaar heeft op populaire programma’s van belastingcenten maar zit ik ook niet te wachten om elk land te zien voetballen of dagenlang niets anders dan sport te zien waar alles voor wordt omgegooid. Realiseer je dat we allemaal belasting betalen en allemaal wel eens iets voorgeschoteld krijgen waar we niet op zitten te wachten
 • E.M. van den Van den berg

  4 maanden geleden
  ben het eens dat er teveel praat programma's zijn, bovendien komen ze met dezelfde onderwerpen en dan zie je tig keer hetzelfde onderwerp voorbij komen en het ergste is dat boulevard en shownieuws ook zonodig nog eens hun mening moeten geven. graag Peter R de vries en Patty Brard met pensioen sturen !
 • G.D. Beker

  4 maanden geleden
  Ik erger mij aan de vele sportuitzendingen, die voor alles gaan. Op 2 zenders tegelijk voetbal, terwijl b.v. een crimi beloofd was voor niet voetbalkijkers. In het journaal nog eens sport overdoen. Waarom moet de NOS alle voetbalwedstrijden uitzenden? Ik mis vooral programma's over natuur en cultuur.
 1. RTL hult pand in regenboogkleuren, teams Boulevard en Oranjezomer dragen speldje

  RTL hult pand in regenboog­kleu­ren, teams Boulevard en Oranjezo­mer dragen speldje

  Het pand van RTL zal dit weekend gehuld zijn in de regenboogkleuren. Daarnaast dragen de presentatoren van RTL Boulevard zaterdag een #OneLove-speldje en wordt in de nieuws- en actualiteitenprogramma’s van RTL uitgebreid aandacht besteed aan de anti-LHBTI-wet in Hongarije die is aangenomen. Dat hebben RTL Group en RTL Nederland vanavond in een verklaring laten weten. Ook de mannen van het SBS 6-programma Oranjezomer dragen zondag een #OneLove-speldje.
 2. Alec Baldwin: A-acteur maar nooit onbesproken
  PREMIUM
  profiel

  Alec Baldwin: A-acteur maar nooit onbespro­ken

  Van kwade opzet lijkt geen enkele sprake nadat Alec Baldwin (63) op een filmset een vuurwapen afvuurde op cameraregisseur Halyna Hutchins (42), die aan de gevolgen daarvan is overleden. Maar de acteur is inmiddels bekender om alle rellen en incidenten dan om zijn rollen. Het had niet veel gescheeld of de in New York geboren Baldwin was Batman in de gelijknamige film uit 1989 van Tim Burton. De felbegeerde rol ging uiteindelijk naar zijn collega uit Beetlejuice van een jaar eerder: Michael Keaton. Niet dat zijn carrière vervolgens in het slop raakte.