Rutger Castricum
Volledig scherm
Rutger Castricum © Wessel de Groot

NPO 1 trok gisteravond maar weinig jongeren met De Bluffer: 253.000 kijkers

De tweede aflevering Spelprogramma De Bluffer is gisteravond alles behalve goed in de smaak gevallen bij tv-kijkers. Het NPO1-programma moest het doen met maar 253.000 kijkers, zo blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Dat zijn erg lage cijfers voor de grootste zender van het land. De kijkcijfers liggen nog lager dan die van Dino’s Bezorgservice, dat inmiddels uit de programmaring is gehaald. 

 1. Jarig dochtertje (7) Jennifer Ewbank met traumaheli en schedelbreuk afgevoerd na trap van pony

  Jarig dochtertje (7) Jennifer Ewbank met traumaheli en schedel­breuk afgevoerd na trap van pony

  Het zevende verjaardagsfeestje van de dochter van Jennifer Ewbank is uitgelopen op een drama. Het meisje had een ‘sprookjesfeest’ moeten beleven, maar kreeg volgens haar moeder een trap van een pony en liep een schedelbreuk op. Na een zware tijd in het ziekenhuis maakt Emily het inmiddels goed, maar de zangeres herbeleeft de ‘nachtmerrie’ vrijwel continu. ‘We voelden de grond steeds verder wegzakken.’
 2. 
Moet je een psychisch probleem melden op werk? ‘Nog altijd risico dat je je baan verliest’
  PREMIUM
  interview

  Moet je een psychisch probleem melden op werk? ‘Nog altijd risico dat je je baan verliest’

  Burn-out, depressie, angst of een ander mentaal probleem: 43 procent van de Nederlanders heeft er ooit in zijn of haar leven mee te maken. Maar werkgevers zien het aannemen van mensen die mentale klachten hebben of hebben gehad als een risico. Ten onrechte, stelt hoogleraar Evelien Brouwer. Zij bestudeert hoe werkenden met mentale klachten wél een eerlijke kans op de arbeidsmarkt kunnen krijgen.