Volledig scherm
Presentator Joram Kaat van Na Het Nieuws. © Annemieke van der Togt

NPO stopt met talkshow Na Het Nieuws

Na Het Nieuws, de dagelijkse live-talkshow van BNNVARA en de EO, is vrijdagavond voor het laatst op de buis. Dat bevestigt de NPO aan deze website. ,,Als publieke omroep blijven we vernieuwen”, klinkt het.

Het programma was vanaf oktober 2018 te zien op themakanaal NPO 1 Extra en werd gelanceerd om jong presentatietalent een podium te bieden. Renze Klamer was het eerste gezicht van de actualiteitenrubriek. Vanaf 7 februari wacht hem een nieuw programma, Laat Op Vrijdag op hoofdzender NPO 1.

Na Het Nieuws werd verder gepresenteerd door Dzifa Kusenuh, Sophie Frankenmolen en Samya Hafsaoui. Sinds begin deze maand is Joram Kaat namens de EO de nieuwe gastheer van de actualiteitenrubriek waarin gesprekken worden gevoerd met vooral jonge opiniemakers, ondernemers, politici en deskundigen. Kaat is tevens dj op radiostation NPO 3FM.

,,We kijken tevreden terug op dit project waar verschillende talenten vlieguren hebben kunnen maken, voor en achter de schermen”, wil een woordvoerder van de NPO kwijt. ,,Als publieke omroep blijven we vernieuwen. We maken nu samen met de omroepen nieuwe plannen op gebied van ontwikkeling van talenten voor onze hoofdzenders, zowel lineair en online.”

Luister hieronder naar de laatste aflevering van de AD Media Podcast!

Volledig scherm
Dzifa Kusenuh, Sophie Frankenmolen en Samya Hafsaoui presenteerden Na Het Nieuws. © Annemieke van der Togt