Angela de Jong.
Volledig scherm
PREMIUM
Angela de Jong. © Shody Careman

Nu Maxime Meiland sorry heeft gezegd, kunnen we weer negeren waar de boycot écht om draait

Angela Kijkt TVJournaliste Angela de Jong schrijft vijf keer per week een column over wat haar opvalt op tv.

72 reacties

 • Sina Hogeboom

  6 maanden geleden
  Doe mij Lale Gul maar die denkt helder!!En Maxime heeft niet het leven van haar moeder die had nooit sorry hoeven zeggen!
 • Wybo Van Leeuwen

  6 maanden geleden
  Angela, je maakt her mij al een tijdje heel makkelijk om te zeggen wat ik denk. Zouden wij de enige zijn? Ik denk van niet. Al eens nagedacht om president te worden?
 • Peter de Jong

  6 maanden geleden
  @mac gomes, het gaat er om wie is begonnen met beledigen. Als Erica Meiland dit soort kleding symbolen van vrouwenonderdrukking vindt en zij daar liever niet mee geconfronteerd wil worden, dan heeft zij toch het volste recht daar scherp op te reageren?
 • Clemens OS

  6 maanden geleden
  De schijnheiligheid ten top die boycot. Grijp de kans om bedrijven die geen kleur durven te bekennen, te oormerken met een grauwsluier icon. Opkomen voor de vrije meningsuiting vinden dergelijke bedrijven niet belangrijk. Moet je je laten gijzelen, intimideren en provoceren door enkele ultra's. Houd het recht op een vrije meningsuiting hoog in het vaandel in dit land.
 • Ppm Mulder

  6 maanden geleden
  1 zin uit een hoofdstuk wordt door de media geplaatst, en een enorme rel ontstaat. Lees het hele hoofdstuk dan weet je waar het over gaat. Vroeger, ik ben 60+, noemden wij nonnen ook pinqins, nooit een probleem geweest. Ik zou zeggen, lees het boek, of houdt je mond, en een ieder die de familie Meiland helemaal niets vindt, kijk dan niet, gebruik de afstandsbediening. Als alles op tv wat iemand niet bevalt wordt gestopt, kijken we nog alleen journaal, of zelfs ook niet !