Sander Hoogendoorn.
Volledig scherm
Sander Hoogendoorn. © Brunopress

Ochtendshow 3FM-dj Sander Hoogendoorn moet stoppen

Sanders Vriendenteam, de ochtendshow van 3FM-dj Sander Hoogendoorn, stopt per 23 juni. Dat maakte Hoogendoorn vanochtend bekend tijdens zijn radiouitzending. ,,Ik had nog graag jaren door willen gaan.”

27 reacties

 • Peter de Jong

  4 maanden geleden
  Ik vind het jammer, zijn show is de reden waarom ik weer naar NPO 3FM luister.
 • D Tersteeg

  4 maanden geleden
  Super jammer dat ze met deze show stoppen. Vind het hele fijne mensen om naar te luisteren, fijne stemmen om naar te luisteren, leuke muziek wat ze draaien. Juist de onbekende talenten krijgen hier een plaats en een kans om gehoord te worden, niet de standaard top 40 muziek zoals op Q-Music. Het is geen popie jopie show waarin alleen leuk wordt gedaan, het is een heerlijk programma om de dag mee te starten. Echt heel erg jammer, ik hoop dat het vriendenteam een ander programma krijgt!
 • Krijgsman

  4 maanden geleden
  Heel erg jammer dit besluit. Ik luister iedere ochtend met veel plezier naar Sander. Ik kan dan ook niet wennen als iemand anders deze show overgaat nemen, en zal overschakelen naar een andere zender.
 • Elly De Leeuw

  4 maanden geleden
  Gewoon radionl luisteren!!
 • Nienke Janssen

  4 maanden geleden
  Ik vond hem geweldig in de avond rondom 19:00, maar de ochtendshow kan hij niet dragen helaas. Hij zegt teveel omdat hij iets wilt zeggen, niet omdat hij het kan onderbouwen met echt een mening of overtuiging. Dit is helaas ook voor mij de reden geweest om weg te gaan bij de zender, na er bijna 25 jaar naar geluisterd te hebben :(. Ik voelde me een verrader, maar ergerde me elke ochtend dood...