Volledig scherm
© Ochtendshow To Go

Ochtendshow en Trucker Zoekt Vlam maken kans op fonkelnieuwe Televizier-Ster

De 54ste editie van het jaarlijkse Gouden Televizier-Ring Gala komt er aan. Tussen de talloze categorieën ontbrak er nog één: die voor de beste online-videoserie. En dat terwijl online video niet meer weg te denken is uit de media én uit het leven van veel Nederlanders. Daarom is de prijs voor de leukste, mooiste en beste programma’s op internet nu in het leven geroepen: de Televizier-Ster Online-videoserie.

YouTube-grootheid Nikkie de Jager, met 12 miljoen volgers wereldwijd op haar kanaal NikkieTutorials, is ambassadeur van deze nieuwe award. De Nederlandse content creator is enthousiast over de komst van de nieuwe prijs. Nikkie: ,,Ik ben heel blij dat content creators in Nederland met deze prijs erkenning krijgen voor datgene waar ze zo hard aan werken en waar zoveel kijkers plezier aan beleven.’’

Inmiddels is de eerste selectie gemaakt en met trots kunnen we melden dat twee van onze producties het tot de door een vakjury bepaalde longlist hebben geschopt. De eerste is onze Ochtendshow to go.

Ook de datingserie Trucker Zoekt Vlam gepresenteerd door Gwen van Poorten heeft een plekje bemachtigd.

De kwalificatieronde is inmiddels begonnen en eindigt woensdag 10 juli om 10.00 uur. De top 20 plaatst zich automatisch voor de nominatieronde, de jury voegt hier nog vijf wildcards aan toe. Alle tellers gaan daarna weer op nul, waarna er opnieuw gestemd wordt, dit keer voor de uiteindelijke drie genomineerden. De nominatieronde loopt van 20 augustus tot 23 september 2019. Het gala met de uiteindelijke prijsuitreiking vindt plaats in oktober 2019. 

Wacht dus niet langer en stem op ons! Dat doe je via deze link

Poll

Als mijn partner vreemdgaat, is relatie einde verhaal

Als mijn partner vreemdgaat, is relatie einde verhaal

  • Eens, een scheve schaats is niet te vergeven. (57%)
  • Oneens, zo'n uitstapje kan je samen overwinnen. (43%)
16035 stemmen