Brunopress
Volledig scherm
PREMIUM
© Brunopress

Ode aan jarige André van Duin: ‘Hij hoort bij drie beste zangers van ons land’

75 jaarVriend en vijand zijn het eens (of: vrienden, want vijanden heeft hij niet) dat de jarige André van Duin de lach aan zijn kont heeft hangen. Maar hij kan nog veel en veel meer. Van Youp van 't Hek tot Tineke Schouten: wat vinden zij van hun geliefde collega? 

24 reacties

 • Dick van Dijk

  1 jaar geleden
  Zolang de "toppers" kans zien de Arena te vullen ben je al héél snel één van de beste zangers van Nederland. Heb ik het nog niet over Frans Bauer of Andre Hazes die Ahoy vulden en vlak Lee Towers niet uit, mijn hemel 🤫
 • Gerrit Kassies

  1 jaar geleden
  Gerrit Kassies. Tot de beste drie zangers van Nederland? Wel de beste komiek, dat is wel duidelijk. Van harte André!
 • JEAN PIERRE DE MAESSCHALCK

  1 jaar geleden
  Lang voor er in Vlaanderen commerciële TV was keken we met zijn allen naar wat wij noemden "Holland" ! We genoten van de heerlijke humor van André destijds samen met Corrie Van Gorp. André het ga je verder goed !
 • Ad Okkerse

  1 jaar geleden
  Ik zag hem als tien jarig blaag in het Oude Luxor. Hij was geboren schuin achter mijn oma's huis, in de Rosier Faassenstraat in Rotterdam. Daar was mijn oma ZO trots op! Zoals heel Rotterdam trots is op André en werkelijk heel Nederland van deze ontzettend lieve en bescheiden geweldenaar houdt. Ik kan me niet voorstellen dat er ook maar een mens is die niet van André houd. Daar moet je toch behoorlijk cynisch voor zijn. Nog 25 prachtige jaren André!!
 • Alinda Jorritsma

  1 jaar geleden
  Van Harte Gefelciteerd André van Duijn! Je bent een geweldenaar eerst als komiek en nu als presentator en acteur.
 1. Tom Egbers: ‘Ik laat mij na vier decennia niet zomaar bij het grofvuil zetten’
  miljoen kijkers

  Tom Egbers: ‘Ik laat mij na vier decennia niet zomaar bij het grofvuil zetten’

  Presentator Tom Egbers (65) erkent dat hij ten overstaan van collega’s op de redactie van NOS Sport een vrouwelijke collega heeft uitgescholden met wie hij een affaire had gehad. Maar hij heeft haar nooit met de dood bedreigd door zijn vinger langs zijn keel te halen. De journalist is voorlopig niet op tv, maar vastbesloten terug te keren: ,,Ik laat me na vier decennia niet zomaar bij het grofvuil zetten.’’
 2. Alsof een stukje van je kinderlijke ziel afsterft: fans van Pokémon treuren om einde Ash en Pikachu
  PREMIUM
  Pokémonbeurs

  Alsof een stukje van je kinderlij­ke ziel afsterft: fans van Pokémon treuren om einde Ash en Pikachu

  ,,Pikachu, bliksemstraal nu!” Of: ,,Om de wereld voor verder verval te behoeden!” Het zijn kreten die al jarenlang door de woonkamer van Nederlandse gezinnen schallen. Na ruim een kwart eeuw neemt Pokémon deze week op grootse wijze afscheid van zijn bekendste mascottes Ash en Pikachu. Op de grootste Pokémonbeurs van het land is het verdriet voelbaar. ,,Ik ga zo hard huilen bij de laatste aflevering.”