Tijdens de digitale editie van het Toronto International Film Fesival (TIFF) op 15 september mag Kate Winslet een speciale prijs 'ophalen', meldt Variety donderdag. De actrice wordt dan geëerd met de zogenaamde Tribute Actor Award.
Volledig scherm
Tijdens de digitale editie van het Toronto International Film Fesival (TIFF) op 15 september mag Kate Winslet een speciale prijs 'ophalen', meldt Variety donderdag. De actrice wordt dan geëerd met de zogenaamde Tribute Actor Award. © EPA

Oeuvreprijs voor Kate Winslet op Toronto Film Festival

Tijdens de digitale editie van het Toronto International Film Fesival (TIFF) op 15 september mag Kate Winslet een speciale prijs ‘ophalen’, meldt Variety vandaag. De actrice wordt dan geëerd met de zogenaamde Tribute Actor Award.

 1. Kinderen aan de moestuin: 'Kweek in eierdoos of maak van druivendoosje een kweekkastje'
  PREMIUM

  Kinderen aan de moestuin: 'Kweek in eierdoos of maak van druiven­doos­je een kweekkast­je'

  Als je eenmaal bezig bent met gezond eten voor kinderen, is het een kleine stap naar je eigen groenten kweken. Marije Woertman uit Deventer wil kinderen aanzetten hun eigen groente en fruit te verbouwen. ‘Wat is er nou lekkerder dan je zelf geteelde worteltjes of komkommers eten?’ Om de drempel voor onder andere ouders nog lager te maken, opent ze nu een ‘Voorbeeld Kindermoestuin’.
 1. Scorende Frenkie de Jong pakt hoofdrol in Spaanse bekerfinale
  Play

  Scorende Frenkie de Jong pakt hoofdrol in Spaanse bekerfina­le

 2. Met dit recept maak je de lekkerste oven-aardappeltjes
  Play

  Met dit recept maak je de lekkerste oven-aardappel­tjes