Volledig scherm
Sterretje (Tony Wyczynski) uit Oh Oh Cherso. © ANP Kippa

Oh Oh Cherso Tony gaat in zijn blootje op zoek naar de liefde

Tony van Oh Oh Cherso, Cassius van B-Brave en musicalster Chaira Borderslee zijn de eerste bevestigde namen die mee gaan doen aan het programma Adam zkt Eva Vips. Dat werk bekendgemaakt in RTL Boulevard. In het programma, dat al een niet BN'er variant had, gaan ze op een tropisch eiland naakt op zoek naar de liefde.

Dennis Weening neemt de presentatie van de zieke Nicolette Kluijver over. ,,Het was makkelijker om Lingo-kandidaten te vinden", lacht de presentator. ,,Ze doen allemaal mee om echt de liefde te vinden." Kandidaat Tony: ,,Ik zoek een blonde chick die met mij melk uit een kokosnoot wil drinken."

Het programma heeft een vast format. Op een zonnige bestemming ontmoeten twee singles elkaar. Zodra ze elkaar goed hebben leren kennen, komt er onaangekondigd een derde gast bij. Vervolgens wordt er een persoon naar huis gestuurd. De overgebleven kandidaten zien elkaar dan nogmaals gekleed en dan mogen ze aangeven of ze alsnog voor elkaar kiezen.

Morgen worden er meer kandidaten van Adam zkt Eva VIPS bekendgemaakt. Volgens Dennis zit er een bekende sporter bij. ,,Iemand met veel olympische medailles", zei hij.