Volledig scherm
© ANP Kippa

Olcay Gulsen: Ik ben er kapot van en doodop

Twee dagen nadat het faillissement is aangevraagd voor haar modebedrijf SuperTrash is Olcay Gulsen (36) doodop. De onderneemster had naar eigen zeggen niet op de ondergang gerekend. Uit de stroom aan lieve berichtjes haalt ze kracht.

Olcay vertelt De Telegraaf dat de lieve berichten haar 'enorm goed' doen. ,,Ik heb met hart en ziel twaalf jaar lang keihard gewerkt en het is fijn dat mensen dat begrijpen'', aldus Olcay, die er een overvolle mailbox aan overhoudt.

Ondanks dat de curator een mogelijkheid voor een doorstart van SuperTrash onderzoekt, is ze 'kapot'. ,,Eigenlijk wil ik alleen nog maar slapen.'' Dat Olcay het faillissement niet zag aankomen, blijkt uit de recente publicatie van haar boek Super Olcay. ,,Anders had ik het toch niet uitgegeven?'', concludeert ze. ,,Maar het boek blijft actueel, ik denk dat ik nog steeds veel handvatten kan geven voor mensen die voor zichzelf willen beginnen. Het is een terugblik op mijn carrière waar iedereen veel aan kan hebben en er staan persoonlijke ervaringen in. Ik overweeg trouwens wel bij de derde druk van het boek om er een hoofdstuk aan toe te voegen, gezien de actualiteit.''

Volledig scherm
© Guus Schoonewille

Poll

Wat is het beste WK-strijdlied voor de Oranje Leeuwinnen?

Wat is het beste WK-strijdlied voor de Oranje Leeuwinnen?

  • Jan Smit & John de Bever - Wij zijn Nederland (54%)
  • Maan - Ik kom eraan (15%)
  • André Hazes - Wij zijn Oranje (19%)
  • Claudia de Breij - Zie die Leeuwinnen (7%)
  • Bureau Sport - 11 Voetbalvrouwen (4%)
21847 stemmen