Volledig scherm
© AVROTROS

'Olcay Gulsen ontmaskert zich morgen als de Mol'

Wie heeft dit jaar miljoenen kijkers van Wie is de Mol? voor de gek gehouden als de Mol? Morgen weten we het: dan onthullen presentator Jan Versteegh, mode-ontwerpster Olcay Gulsen of zanger Ruben Hein zich live als de winnaar, de verliezer en de Mol. Volgens de bezoekers van AD.nl is Olcay zonder enige twijfel de Mol, zo blijkt uit een poll.

49.620 mensen gaven antwoord op de vraag wie de Mol van 2018 moet zijn. 45 procent gaat voor Olcay, gevolgd door Jan (31 procent) en Ruben (24 procent).

Gisteren koos ook koe Sijtje, die de afgelopen jaren steeds goed de uitslagen van belangrijke voetbalduels voorspelde, voor Olcay, toen ze na enige aarzeling vanuit de schuur naar de met brokken gevulde Gulsenbak liep.

Níet de Mol

Onze eigen Molloot Gudo Tienhooven denkt echter zeker te weten dat Olcay niet de Mol is. ,,Als ze Molt, is het té opzichtig en bovendien beroerd geacteerd'', concludeert hij in de videorubriek Gudo Graaft

Gudo's hoofdverdachte is Jan. Hij haalde onlangs tijdens de opdrachten 'min geld' binnen en leidde de boel af door zichzelf neer te zetten als superheld.

De ontmaskering van de Mol vindt morgenavond plaats op het plein van Vondel CS in Amsterdam. 

Alle afleveringen van Gudo Graaft bekijk je hier.

Volledig scherm
Jan Versteegh © AVROTROS
Volledig scherm
Ruben Hein © AVROTROS