Angela de Jong.
Volledig scherm
PREMIUM
Angela de Jong. © Shody Careman

Onbegrijpelijk dat RTL die moreel failliete toko met proleten als Gillis wil overnemen

Angela Kijkt TVJournaliste Angela de Jong schrijft vijf keer per week een column over wat haar opvalt op tv.

126 reacties

 • J Vergouwen

  2 maanden geleden
  Het verbaast me dat veel mensen zich verbazen over commerciele tv als moreel failliete toko. Het mag toch inmiddels voor eenieder duidelijk zijn dat commerciele tv slechts draait om geld binnenhalen via advertentie's. De programma's zijn bijzaak en dienen slechts als publiekstrekker en windowdressing voor de advertentie's.
 • M.G. Bults

  2 maanden geleden
  @Leo Koopmans, helemaal mee eens. 1,2,3 en Feyenoord tv klijken en de rest laat ik heerlijk aan me voorbij gaan. Documentaires vind ik ook erg leuk, maar de programmering bij RTL en SBS? Het lijkt allemaal op elkaar. Iedereen die één keer met zijn/haar snuit op tv is geweest en hoppa........ Bekende Nederlander. Dus reallityshow. Beetje leeg allemaal.
 • Gerda Vonk

  2 maanden geleden
  Misschien is het verstandiger om alleen te schrijven over programma’s die de moeite waard zijn om te bekijken? Vind het persoonlijk fijner om opbouwende columns te lezen waar je tips krijgt om naar te gaan kijken. Afbreken is altijd de makkelijkste weg maar niet de slimste
 • E.J Hover

  2 maanden geleden
  Ik denk dat alles een weerspiegeling is van onze tijdgeest en dat geld zeker voor sbs6.
 • herman Kolling

  2 maanden geleden
  beste Angela, wil je aub het nieuwe opzet voetbalpraatprogramma VTBL van RTL niet tot de grond toe afbranden en zeker niet onze knuffelbeer Jan Boskamp. Hij blijft hilarisch nadat een of andere Spanjaard in zeer snel en gebrekkig Engels totaal niet te verstaan voor onze Jan en hij aan zijn mede analisten vroeg: "wat zei die nou????"
 1. Waarom we Shocking Blue-zangeres Mariska Veres nooit mogen vergeten: ‘Bracht zelfs Ike Turner het hart op hol’
  PREMIUM
  met video

  Waarom we Shocking Blue-zangeres Mariska Veres nooit mogen vergeten: ‘Bracht zelfs Ike Turner het hart op hol’

  Shocking Blue-zangeres Mariska Veres, die zaterdag 75 zou zijn geworden, hoort thuis in de eregalerij van de Nederlandse muziek. Toch wordt ze steeds vaker vergeten, merkte journalist Leo Oldenburger, die daarom een boek over haar schreef. Zijn eerbetoon aan de hand van de letters van haar grootste hit, Venus, bekijk je in onze interactieve afbeelding hieronder.

Poll

Welk programma moet volgens jou de Gouden Televizier-Ring winnen?

Welk programma moet volgens jou de Gouden Televizier-Ring winnen?

 • Even tot hier (63%)
 • Het jachtseizoen (14%)
 • De Bevers (23%)
26153 stemmen