Onbegrip bij BN’ers over feest in voetbalstadions: ‘Dit valt niet te rijmen’

VideoVerschillende bekende Nederlanders hebben op sociale media hun onbegrip geuit over de feestende supporters in volle voetbalstadions. Theaters en poppodia blijven voorlopig namelijk dicht voor het grote publiek, wat volgens hen oneerlijk is.

87 reacties

 • Erik Hoogeweij

  4 maanden geleden
  Al dat gejammer en gemekker van al die zelfbenoemde BN-ers! Iedere avond dezelfde koppen op de buis tegen zeer royale vergoedingen en ‘zielig’ dat ze zijn! En op een voetbalstadion zit geen dak, waren ze misschien ff ‘vergeten’? 🤔
 • Jeannette De Ruiter

  4 maanden geleden
  Wat veel oerdomme reactie s.Onaardig ook. Hebben we geen recht op vrijheid meer? Iedereen word tegen elkaar opgezet en veel trappen er in.Als de overheid zoooo veel geeft om onze gezondheid en prikbussen gaat inzetten.Zet er ook een politiebus naast zodat er op schoolplein minder drugs word verkocht aan kinderen.We leven in een vrij land maar dievrijheid gaan we steeds meer verliezen.Misselijkmakend z on persconferentie. Mischien is iedereen in 1,5 jaar teveel in angst gaan leven. Niet nodig.
 • Jan Proeme

  4 maanden geleden
  Alleen maar huilen hij is groot en ikke ben klein
 • Piet Heijn

  4 maanden geleden
  Iedereen zit hier lekker te haten op de BNers, maar vergeten voor het gemak even de legio aan technici, ondernemers, artiesten en theaterpersoneel dat weer in de kou komt te staan. Die sector is momenteel helemaal leeg aan het lopen, al deze ervaren en gespecialiseerde mensen komen niet meer terug. Denk daar toch ook eens aan, beste mensen! Bas de Bruijn uit Zeeland
 • Marco S. Zelf

  4 maanden geleden
  Even een beetje nadenken? De zaal uit en naar buiten. Daar is de luchtcirculatie een stuk beter. Zijn wij van jullie gejammer en gemekker af en kunnen jullie je op het podium beklagen tegenover de fans.