Jonah Lees
Volledig scherm
Jonah Lees © EPA

Onbekende acteurs gecast als The Beatles in film over manager

De nieuwe biopic Midas Man, over manager Brian Epstein, heeft zijn Beatles gevonden. In de film over ‘de vijfde Beatle’ kruipen relatief jonge en onbekende acteurs in de huid van de legendarische popgroep.

 1. Oscarcampagnes onderzocht na verrassende nominatie To Leslie

  Oscarcam­pag­nes onderzocht na verrassen­de nominatie To Leslie

  The Academy of Motion Pictures Arts and Sciences, de organisatie achter de Oscars, gaat de campagnevoering onderzoeken na verbazing over de nominatie van actrice Andrea Riseborough (To Leslie). Ze werd eerder deze week genomineerd voor de prijs voor beste actrice, terwijl ze eerder niet op het het lijstje van grootste kanshebbers voor een nominatie stond. Daardoor vroegen critici zich af hoe het kan dat Riseborough uit het niets werd genomineerd.
 2. Influencer Koen Kardashian heeft kapotgesnoven neus: artsen signaleren stijging aantal patiënten
  PREMIUM
  neusproblemen door coke

  Influencer Koen Kardashian heeft kapotgesno­ven neus: artsen signaleren stijging aantal patiënten

  Een ingestorte neusbrug of zelfs een compleet verloren neusholte door te snuiven: Nederlandse ziekenhuizen signaleren een stijging van medische neusproblemen als gevolg van cocaïnegebruik, zegt Henri Marres, hoogleraar keel-neus-oorheelkunde (KNO) en voorzitter van de landelijke KNO-vereniging. Exacte cijfers ontbreken. ,,Maar er lijkt sprake van een trend. We zijn aan het inventariseren hoe groot de omvang is.”