Volledig scherm
PREMIUM
Eva Crutzen tijdens haar voorstelling Opslaan Als © Jaap Reedijk

Onbeschaamde Eva Crutzen nestelt zich definitief in kopgroep Nederlands cabaret

RecensieEva Crutzen - Opslaan Als
Gezien: 3/2, Diligentia, Den Haag

Eva Crutzen

  • Ster beoordeling
  • Ster beoordeling
  • Ster beoordeling
  • Ster beoordeling
  • Ster beoordeling
  Opslaan als

Zou het - in dit tijdvak van technologische ontwikkeling - niet prachtig zijn als we onze mooiste herinneringen voor altijd zouden kunnen opslaan? En al onze negatieve recollecties met één druk op de knop kunnen wissen? Dat moet, vindt Eva Crutzen, toch mogelijk zijn in een tijd waarin we zelfs met de hond skypen.

In haar nieuwe programma Opslaan Als voert de cabaretière het publiek langs de donkerste diepten en hoogste hoogten van herinneringen uit een nog pril, 30-jarig leven. Dankzij een ingenieuze beeldprojectie frommelt ze soms letterlijk tot een prop - weg ermee!

 1. HBO en Jacksons blijven vechten over documentaire Leaving Neverland

  HBO en Jacksons blijven vechten over documentai­re Leaving Neverland

  Zender HBO en de nabestaanden van Michael Jackson blijven maar ruziën om de documentaire Leaving Neverland. De Jacksons stapten eerder dit jaar rond het verschijnen van de film, waarin de 'King of Pop' wordt beschuldigd van seksueel misbruik, naar de rechter en nu heeft HBO een nieuwe motie ingediend om de zaak te verwerpen. Dat meldt Variety. Eerder deed de zender al een poging om de zaak niet te laten voorkomen, maar dat verzoek werd afgewezen.
 2. De meest memorabele sterfscènes uit Tarantino-films op een rijtje
  582 doden

  De meest memorabele sterfscè­nes uit Tarantino-films op een rijtje

  Regisseur Quentin Tarantino (56) staat niet bepaald gekend om zijn lieflijke romantische komedies, maar eerder om snoeiharde gangsterfilms - zij het boordevol humor - waarin het bloed over het scherm spat. Ter ere van Tarantino’s nieuwste rolprent, Once Upon A Time In Hollywood, zetten we we nog eens zijn bloederigste scènes op een rijtje. We selecteren slechts één scène per reeds uitgebrachte film en sorteren we de lijst op de hoeveelheid doden per film.